Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oberschlesien Chelsea beasts
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Malitka kan de bal niet met de borst controleren. Krzyk is nu in balbezit. Krzyk met een sublieme pass. Malitka rent richting de bal. Malitka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oberschlesien - Chelsea beasts 0:1

10e minuut.
Malitka rent richting de bal. Rupała onderschept slim de pass. Rupała geeft een lange en hoge pass. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefańczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek geeft een hoge lob. Świerszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malitka is nu in balbezit. Malitka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oberschlesien 44%, Chelsea beasts 56%.
Oberschlesien - Chelsea beasts 0:1

51e minuut.
Stefańczyk rent richting de bal. Stefańczyk met een sublieme pass. Boczek rent richting de bal. Boczek schiet op doel. Mogiełka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rupała met een sublieme pass. Klungelig pakt Leśko de bal. Wilga met een sublieme pass. Malitka is nu in balbezit. Malitka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberschlesien - Chelsea beasts 0:2

73e minuut.
Malitka heeft problemen om de bal te vangen. Koenig probeert naar een medespeler te passen. Świerszcz probeert naar een medespeler te passen. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oberschlesien - Chelsea beasts 0:3

79e minuut.
Dzikowski met de inworp. Rupała is nu in balbezit. Barbachowski is nu in balbezit. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Słyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Rupała passt de bal zonder na te denken. Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiącek probeert naar een medespeler te passen. Malitka rent richting de bal. Malitka draait met de bal, schiet en ... Słyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oberschlesien 56%, Chelsea beasts 44%.
Oberschlesien - Chelsea beasts 0:3