Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*FC HILTI* FC RIMAR INSTAL
Attack Tactiek RINGOOO
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 47.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Blahouňovský geeft de bal voor. Cork heeft problemen om de bal te vangen. Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sabzibov rent richting de bal. Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak met een sublieme pass. Anh Dũng rent richting de bal. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ... Pule` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Egípcio geeft een hoge lob. Anh Dũng kopt de bal weg. Plich heeft problemen om de bal te vangen. Akseki is nu in balbezit. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski met een sublieme pass. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio geeft een hoge lob. Ciuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. Dauz bokst de bal weg.

22e minuut.
Cypryjak heeft problemen om de bal te vangen. Cypryjak passt de bal in één keer door. Egípcio probeert naar een medespeler te passen. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sabzibov met een sublieme pass. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Osorio met een sublieme pass. Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagórski speelt de bal door. Ahumada rent richting de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Dauz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Czerbniak kopt de bal weg. Akseki heeft problemen om de bal te vangen. Akseki passt de bal met de wreef. Anh Dũng kan de bal niet met de borst controleren. Anh Dũng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zagórski geeft de bal voor. Klungelig pakt Gościewicz de bal. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - FC RIMAR INSTAL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC HILTI* 37%, FC RIMAR INSTAL 63%.
*FC HILTI* - FC RIMAR INSTAL 1:0

50e minuut.
Anh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Dũng met een sublieme pass. Akseki rent richting de bal. Akseki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*FC HILTI* - FC RIMAR INSTAL 1:1

56e minuut.
Cypryjak onderschept slim de pass. Cypryjak geeft de bal voor. Akseki is nu in balbezit. Akseki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hudysz komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen. Pesce komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Anielski geeft de bal voor. Robles kopt de bal weg. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kopczyński probeert naar een medespeler te passen. Anielski rent richting de bal. Czerbniak onderschept slim de pass. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Anielski onderschept slim de pass. Czerbniak met een sublieme pass. Plich bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki onderschept slim de pass. Akseki schiet op doel. Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Pesce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - FC RIMAR INSTAL 1:2

77e minuut.
Uzdowski geeft de bal voor. Cork kopt de bal weg. Klungelig pakt Hudysz de bal. Akseki is nu in balbezit. Akseki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Blahouňovský kopt de bal weg. Anh Dũng controleert de bal met de borst. Hudysz rent richting de bal. Akseki verovert de bal door een tackle van achteren. Akseki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - FC RIMAR INSTAL 1:3

88e minuut.
Plich geeft de bal voor. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal met de wreef. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC HILTI* 48%, FC RIMAR INSTAL 52%.
*FC HILTI* - FC RIMAR INSTAL 1:3