Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cracoviense FC Orlikowcy
Attack Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut rent richting de bal. Kujawka verovert de bal door een tackle van achteren. Fułat rent richting de bal. Fułat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Żuberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuberek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jaranowski de bal onder controle te krijgen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ... Prusik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut geeft een hoge lob. Oszenda heeft problemen om de bal te vangen. Rozkoszny rent richting de bal. Rozkoszny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cracoviense - FC Orlikowcy 0:1

42e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Katolik rent richting de bal. Katolik passt de bal met de wreef. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracoviense 50%, FC Orlikowcy 50%.
Cracoviense - FC Orlikowcy 0:1

75e minuut.
Doeltrap. Pawlak met een harde bal richting middenveld. Kujawka kopt de bal weg. Madoń is nu in balbezit. Madoń geeft een hoge lob. Pawlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kogut verovert de bal door een tackle van achteren. Kogut geeft een hoge lob. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka draait met de bal, schiet en ... Prusik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cracoviense - FC Orlikowcy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cracoviense 38%, FC Orlikowcy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cracoviense - FC Orlikowcy 1:1