Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0049
  • Stadion: ŚWINIA Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2041
KS Wiesiółka FC Orlikowcy
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jaranowski geeft een lange en hoge pass. Fąk kopt de bal weg. Brokułowski controleert de bal met de borst. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap. Molski bokst de bal weg. Rozkoszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wiesiółka - FC Orlikowcy 0:1

14e minuut.
Doeltrap. Pałyga met een harde bal richting middenveld. Przesmycki speelt de bal door. Klungelig pakt Pasiud de bal. Pasiud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Matras geeft een lange en hoge pass. Madoń kopt de bal weg. Licznierski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasiud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud haalt uit met een fantastische trap. Prusik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Przesmycki is nu in balbezit. Fąk verovert de bal door een tackle van achteren. Fąk passt de bal zonder na te denken. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Matras is nu in balbezit. Matras geeft een lange en hoge pass. Wilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiud rent richting de bal. Pasiud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Terekowski met een sublieme pass. Wilim rent richting de bal. Wilim probeert naar een medespeler te passen. Pasiud rent richting de bal. Pasiud schiet op doel. Prusik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wiesiółka 48%, FC Orlikowcy 52%.
KS Wiesiółka - FC Orlikowcy 0:1

64e minuut.
Łazowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matras met een sublieme pass. Kogut kan de bal niet met de borst controleren. Pasiud rent richting de bal. Pasiud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wiesiółka 45%, FC Orlikowcy 55%.
KS Wiesiółka - FC Orlikowcy 0:1