Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whatever FC SMASH.MARXISM
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Gryniewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło maakt een afschuwelijke overtreding. Wyparło is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Bartołowicz met een sublieme pass. Kłoskowski is nu in balbezit. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłoskowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Gołota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk is nu in balbezit. Lenk passt de bal in één keer door. Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Lenk speelt de bal door. Kornas rent richting de bal. Kornas schiet op doel. Dziwisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - SMASH.MARXISM 0:1

12e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec passt de bal zonder na te denken. Daar is Taczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski geeft een lange en hoge pass. Misiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuder kopt de bal weg. Gryniewicki rent richting de bal. Gryniewicki speelt de bal door. Daar is Kuder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłoskowski rent richting de bal. Gryniewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryniewicki draait met de bal, schiet en ... Kuder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misiek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kłoskowski rent richting de bal. Kłoskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whatever FC - SMASH.MARXISM 1:1

16e minuut.
Etkowski is nu in balbezit. Etkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornas is nu in balbezit. Kornas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Taczała rent richting de bal. Taczała geeft een hoge lob. Daar is Marcinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornas rent richting de bal. Kornas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Marcinek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taczała met een snelle inworp. Lenk rent richting de bal. Lenk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - SMASH.MARXISM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever FC 42%, SMASH.MARXISM 58%.
Whatever FC - SMASH.MARXISM 1:2

51e minuut.
Łakomiec met een sublieme pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba passt de bal in één keer door. Kitek rent richting de bal. Kitek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Whatever FC - SMASH.MARXISM 2:2

64e minuut.
Etkowski passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Kornas rent richting de bal. Kornas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lenk met een sublieme pass. Taczała rent richting de bal. Taczała geeft de bal voor. Pilarczyk kopt de bal weg. Dziwisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever FC - SMASH.MARXISM 2:3

76e minuut.
Kuder is nu in balbezit. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak speelt de bal door. Kornas rent richting de bal. Kornas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kornas rent richting de bal. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk passt de bal met de wreef. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever FC 43%, SMASH.MARXISM 57%.
Whatever FC - SMASH.MARXISM 2:3