Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Weed Smokers POLSKA HUSARIA
Attack Tactiek polo
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.4 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Jasionowski de bal. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas speelt de bal door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:1

5e minuut.
Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:2

11e minuut.
Kikowski rent richting de bal. Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Gałuszko met een sublieme pass. Lech geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Okorski kopt de bal weg. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dobruk probeert de bal aan de voet te houden. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski speelt de bal door. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lew onderschept slim de pass. Brylski is nu in balbezit. Met opzet legt Lew zijn tegenspeler op de grond. Lew krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Młot rent richting de bal. Młot met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. Giermek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:3

20e minuut.
Gałuszko geeft de bal voor. Klungelig pakt Szafran de bal. Młot onderschept slim de pass. Młot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:4

23e minuut.
Młot rent richting de bal. Młot passt de bal in één keer door. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Młot geeft de bal voor. Giermek bokst de bal weg.

24e minuut.
Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Bidas rent richting de bal. Bidas geeft de bal voor. Młot springt en kopt de bal. Giermek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech geeft een lange en hoge pass. Szafran kopt de bal weg. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:5

28e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech geeft een lange en hoge pass. Daar is Brylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brylski de bal. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:6

31e minuut.
Gałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszko passt de bal met de wreef. Lech speelt de bal door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Giermek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski passt de bal zonder na te denken. Gregorek is nu in balbezit. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:7

32e minuut.
Smoluchowski passt de bal met de wreef. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech passt de bal met de wreef. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. Giermek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kitowski onderschept slim de pass. Kitowski passt de bal met de wreef. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weed Smokers 81%, POLSKA HUSARIA 19%.
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:8

48e minuut.
Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki passt de bal met de wreef. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Meczecki passt de bal zonder na te denken. Bidas probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:9

52e minuut.
Perliński met een sublieme pass. Okorski speelt de bal door. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot draait met de bal, schiet en ... Giermek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:10

55e minuut.
Jasionowski heeft problemen om de bal te vangen. Meczecki met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Giermek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:11

56e minuut.
Perliński kopt de bal weg. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szafran de bal. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorek begaat een overtreding. Młot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gałuszko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rempała trapt de bal weg van het doel. Gałuszko probeert naar een medespeler te passen. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Giermek met een sublieme pass. Meczecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:12

64e minuut.
Gałuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszko geeft de bal voor. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel. Giermek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:13

69e minuut.
Jasionowski onderschept slim de pass. Szafran controleert de bal met de borst. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. Giermek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:14

71e minuut.
Rempała met een sublieme pass. Szafran probeert de bal met de borst te controleren. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:15

73e minuut.
Lech is nu in balbezit. Lech passt de bal zonder na te denken. Gałuszko speelt de bal door. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Młot passt de bal met de wreef. Meczecki rent richting de bal. Meczecki passt de bal zonder na te denken. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Meczecki met een sublieme pass. Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko speelt de bal door. Smoluchowski heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Bidas passt de bal in één keer door. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:16

83e minuut.
Makulec is nu in balbezit. Makulec passt de bal met de wreef. Lech speelt de bal door. Klungelig pakt Młot de bal. Młot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:17

86e minuut.
Młot passt de bal in één keer door. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas passt de bal in één keer door. Smoluchowski probeert de bal met de borst te controleren. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:18

87e minuut.
Meczecki passt de bal met de wreef. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko met een sublieme pass. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Młot geeft een hoge lob. Jasionowski kopt de bal weg. Lech is nu in balbezit. Lech schiet op doel. Bidas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weed Smokers 72%, POLSKA HUSARIA 28%.
Weed Smokers - POLSKA HUSARIA 0:18