Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Bagno Nowe Pomioty
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lejman passt de bal zonder na te denken. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski passt de bal zonder na te denken. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kuziak passt de bal met de wreef. Misztal rent richting de bal. Misztal probeert naar een medespeler te passen. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski schiet op doel. Majcherek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama geeft een hoge lob. Anielski kopt de bal weg. Zieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Bagno - Nowe Pomioty 1:0

13e minuut.
Majcherek geeft een hoge lob. Inworp. Misztal met een snelle inworp. Chwieduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lejman kopt de bal weg. Gusman is nu in balbezit. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejman onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pracki. Pracki krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Anielski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misztal met de inworp. Chwieduk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sandecki met de inworp. Pracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki passt de bal in één keer door. Brama bereikt de bal nog maar net als eerste. Brama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Bagno 61%, Nowe Pomioty 39%.
Potępiony Bagno - Nowe Pomioty 1:0

47e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Sandecki speelt de bal door. Rażniewski heeft problemen om de bal te vangen. Pracki onderschept slim de pass. Pracki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kuziak passt de bal zonder na te denken. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk met een sublieme pass. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk onderschept slim de pass. Chwieduk speelt de bal door. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski haalt uit met een fantastische trap. Majcherek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Bagno 58%, Nowe Pomioty 42%.
Potępiony Bagno - Nowe Pomioty 1:0