Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0052
  • Stadion: FC Gdak Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2749
FC Gdak Dobrzyniewo Duże
First Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 18
very good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kukiełka geeft een hoge lob. Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Kulpaka heeft problemen om de bal te vangen. Couderc rent richting de bal. Couderc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kulpaka rent richting de bal. Couderc onderschept slim de pass. Couderc speelt de bal door. Frontzeck heeft problemen om de bal te vangen. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 1:0

10e minuut.
Bajron is nu in balbezit. Bajron passt de bal zonder na te denken. Huddlestone probeert de bal aan de voet te houden. Raczek is nu in balbezit. Raczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kulpaka rent richting de bal. Couderc verovert de bal door een tackle van achteren. Couderc met een sublieme pass. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ostocki geeft een lange en hoge pass. Couderc kopt de bal weg. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck schiet op doel. Niejadlik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ślesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślesiński geeft een hoge lob. Frontzeck speelt de bal door. Couderc is nu in balbezit. Couderc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żłobiński geeft de bal voor. Klimko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczerbal. Klimko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Klimko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 2:0

35e minuut.
Frontzeck speelt de bal door. Klungelig pakt Couderc de bal. Frontzeck rent richting de bal. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński schiet op doel. Niejadlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Incau is nu in balbezit. Incau met een sublieme pass. Filipescu speelt de bal door. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński passt de bal met de wreef. Niejadlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 3:0

40e minuut.
Incau verovert de bal door een tackle van achteren. Incau probeert naar een medespeler te passen. Frontzeck heeft problemen om de bal te vangen. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 4:0

43e minuut.
Ślesiński kopt de bal weg. Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontzeck geeft een lange en hoge pass. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 29%, Dobrzyniewo Duże 71%.
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 4:0

48e minuut.
Vanden Borre verovert de bal door een tackle van achteren. Vanden Borre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frontzeck de bal. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tadejewski met een sublieme pass. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron probeert naar een medespeler te passen. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek draait met de bal, schiet en ... Tlaga bokst de bal weg.

54e minuut.
Grzebaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc onderschept slim de pass. Couderc met een sublieme pass. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck schiet op doel. Niejadlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kasu geeft de bal voor. Couderc kopt de bal weg. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontzeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 5:0

64e minuut.
Żłobiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanden Borre met de inworp. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kukiełka geeft een lange en hoge pass. Ostocki kopt de bal weg. Filipescu is nu in balbezit. Filipescu geeft een lange en hoge pass. Frontzeck bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 6:0

80e minuut.
Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vanden Borre met de inworp. Frontzeck rent richting de bal. Frontzeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Incau rent richting de bal. Incau speelt de bal door. Frontzeck is nu in balbezit. Frontzeck geeft de bal voor. Couderc maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 7:0

87e minuut.
Niejadlik trapt de bal weg. Tadejewski kopt de bal weg. Huddlestone is nu in balbezit. Raczek onderschept slim de pass. Raczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 7:1

88e minuut.
Couderc met een sublieme pass. Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontzeck passt de bal met de wreef. Couderc rent richting de bal. Couderc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdak 30%, Dobrzyniewo Duże 70%.
FC Gdak - Dobrzyniewo Duże 8:1