Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BractwoPiwne Borussia Laksoon
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19
solid Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Utibirgenovas verovert de bal door een tackle van achteren. Utibirgenovas probeert naar een medespeler te passen. Mauger is nu in balbezit. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mauger is nu in balbezit. Mauger passt de bal in één keer door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 1:0

12e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Butrym onderschept slim de pass. Butrym passt de bal zonder na te denken. Mauger rent richting de bal. Mauger haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger rent richting de bal. Mauger probeert naar een medespeler te passen. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łata met een harde bal richting middenveld. Utibirgenovas kopt de bal weg. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 2:0

18e minuut.
Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Utibirgenovas verovert de bal door een tackle van achteren. Utibirgenovas probeert naar een medespeler te passen. Mauger rent richting de bal. Mauger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Besora Capell rent richting de bal. Besora Capell geeft een hoge lob. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mauger is nu in balbezit. Mauger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 3:0

39e minuut.
Butrym met een sublieme pass. Utibirgenovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Utibirgenovas passt de bal met de wreef. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rzeźnik trapt de bal weg van het doel. Utibirgenovas kopt de bal weg. Mauger rent richting de bal. Mauger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 4:0

43e minuut.
Mauger speelt de bal door. Utibirgenovas rent richting de bal. Utibirgenovas passt de bal met de wreef. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 39%, Borussia Laksoon 61%.
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 5:0

50e minuut.
Utibirgenovas passt de bal zonder na te denken. Mauger rent richting de bal. Mauger passt de bal in één keer door. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Utibirgenovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utibirgenovas haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 6:0

53e minuut.
Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek passt de bal met de wreef. Utibirgenovas probeert naar een medespeler te passen. Egressy is nu in balbezit. Egressy schiet op doel. Rzeźnik bokst de bal weg. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Spal probeert naar een medespeler te passen. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Rzeźnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 7:0

59e minuut.
Utibirgenovas verovert de bal door een tackle van achteren. Utibirgenovas met een sublieme pass. Spal geeft de bal voor. Egressy heeft problemen om de bal te vangen. Egressy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Besora Capell met een sublieme pass. Egressy rent richting de bal. Łata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łata krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Butrym met een snelle inworp. Ryjek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawała. Zawała krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Doeltrap. Rzeźnik met een harde bal richting middenveld. Spal kopt de bal weg. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rzeźnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 8:0

82e minuut.
Ryjek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rembrak komt het veld opgelopen. Michnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawała bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga passt de bal zonder na te denken. Mauger probeert de bal aan de voet te houden. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel. Rzeźnik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 33%, Borussia Laksoon 67%.
BractwoPiwne - Borussia Laksoon 8:0