Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpeda Wojkowice Elegancko Fajnie
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Valkay heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru is nu in balbezit. Jentges is nu in balbezit. Jentges haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 1:0

3e minuut.
Valkay rent richting de bal. Valkay passt de bal in één keer door. Akbulut met een sublieme pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jentges heeft problemen om de bal te vangen. Zgórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges is nu in balbezit. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 2:0

7e minuut.
Butcaru is nu in balbezit. Borończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butcaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leal met een snel genomen vrije trap. Jentges krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Valkay is nu in balbezit. Valkay schiet op doel. Patrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 3:0

17e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkay draait met de bal, schiet en ... Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jentges heeft problemen om de bal te vangen. Jentges draait met de bal, schiet en ... Patrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 4:0

23e minuut.
Stolc kopt de bal weg. Głowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus verovert de bal door een tackle van achteren. Adamus geeft een lange en hoge pass. Valkay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 5:0

29e minuut.
Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut geeft de bal voor. Kuświk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges onderschept slim de pass. Jentges haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zgórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Jentges rent richting de bal. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 6:0

30e minuut.
Wach met een sublieme pass. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy passt de bal met de wreef. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 7:0

36e minuut.
Szarynski geeft een hoge lob. Daar is Stolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolc kopt de bal weg. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Schabowy geeft een lange en hoge pass. Adamus rent richting de bal. Adamus geeft de bal voor. Valkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 8:0

41e minuut.
Akbulut geeft een hoge lob. Daar is Szarynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges draait met de bal, schiet en ... Patrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 9:0

42e minuut.
Butcaru speelt de bal door. Zgórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges verovert de bal door een tackle van achteren. Jentges draait met de bal, schiet en ... Patrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 10:0

44e minuut.
Valkay is nu in balbezit. Valkay passt de bal in één keer door. Daar is Jentges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jentges haalt uit met een fantastische trap. Zgórka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Akbulut neemt de hoekschop. Verbouw krijgt zijn hoofd ertegen. Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 31%, Elegancko Fajnie 69%.
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 11:0

46e minuut.
Wrzałka komt het veld opgelopen. Bravo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru passt de bal zonder na te denken. Jentges rent richting de bal. Jentges schiet op doel. Patrzałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 12:0

48e minuut.
Jentges met een sublieme pass. Verbouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbouw probeert naar een medespeler te passen. Zgórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 13:0

52e minuut.
Kuświk is nu in balbezit. Adamus onderschept slim de pass. Adamus passt de bal in één keer door. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Viitsalo geeft de bal voor. Akbulut is nu in balbezit. Akbulut speelt de bal door. Butcaru rent richting de bal. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Leal kopt de bal weg. Klungelig pakt Zgórka de bal. Wrzałka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jentges de bal. Jentges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 14:0

57e minuut.
Wrzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzałka passt de bal met de wreef. Akbulut met een sublieme pass. Jentges is nu in balbezit. Jentges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 15:0

60e minuut.
Zdrzałek met een sublieme pass. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal speelt de bal door. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Akbulut met een sublieme pass. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 16:0

61e minuut.
Viitsalo kopt de bal weg. Akbulut rent richting de bal. Akbulut probeert naar een medespeler te passen. Jentges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 17:0

65e minuut.
Adamus kopt de bal weg. Butcaru heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru probeert naar een medespeler te passen. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Akbulut passt de bal in één keer door. Verbouw is nu in balbezit. Verbouw passt de bal zonder na te denken. Jentges is nu in balbezit. Jentges draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 18:0

74e minuut.
Kuświk met een sublieme pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal geeft een hoge lob. Wrzałka is nu in balbezit. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Leal speelt de bal door. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka met een sublieme pass. Jentges rent richting de bal. Jentges draait met de bal, schiet en ... Patrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrzałka heeft problemen om de bal te vangen. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 19:0

79e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus passt de bal in één keer door. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Szarynski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Leal probeert naar een medespeler te passen. Butcaru probeert de bal aan de voet te houden. Jentges is nu in balbezit. Jentges schiet op doel. Patrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 20:0

88e minuut.
Szarynski geeft de bal voor. Inworp. Leal met de inworp. Akbulut is nu in balbezit. Akbulut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpeda Wojkowice 20%, Elegancko Fajnie 80%.
Torpeda Wojkowice - Elegancko Fajnie 20:0