Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudne Dzidy Dybków Team
Normal Tactiek 424
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Grelecki kopt de bal weg. Balcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Stefanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skok is nu in balbezit. Skok schiet op doel. Łukasiak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Daar is Słoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasilewski is nu in balbezit. Słoka rent richting de bal. Słoka haalt uit met een fantastische trap. Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grelecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudne Dzidy - Dybków Team 1:0

19e minuut.
Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowski is nu in balbezit. Skok rent richting de bal. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Masztaler rent richting de bal. Masztaler geeft een hoge lob. Stefanowski kopt de bal weg. Skok rent richting de bal. Skok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łukasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łukasiak probeert naar een medespeler te passen. Kolacyjny kopt de bal weg. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Harlem geeft de bal voor. Inworp. Sysiak met een snelle inworp. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudne Dzidy 73%, Dybków Team 27%.
Marudne Dzidy - Dybków Team 1:0

50e minuut.
Sysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Sysiak geeft de bal voor. Banaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grelecki rent richting de bal. Grelecki geeft een hoge lob. Inworp. Marszałkowski met de inworp. Kowalec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sysiak neemt de hoekschop. Kaczyński kopt de bal weg. Daar is Kolacyjny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skok is nu in balbezit. Skok schiet op doel. Łukasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczyński passt de bal in één keer door. Stefanowski rent richting de bal. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap. Styn probeert de bal aan de voet te houden. Łukasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Łukasiak trapt de bal weg. Masztaler kopt de bal weg. Skok is nu in balbezit. Skok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marudne Dzidy - Dybków Team 1:1

86e minuut.
Widzisz geeft de bal voor. Domagalski geeft een hoge lob. Sysiak kopt de bal weg. Stefanowski is nu in balbezit. Stefanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudne Dzidy 72%, Dybków Team 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marudne Dzidy - Dybków Team 1:1