Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West JKS Jarosław CF
kupa jeża Tactiek 433
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Villena verovert de bal door een tackle van achteren. Villena heeft problemen om de bal te vangen. Villena met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lenczewski is nu in balbezit. Lenczewski passt de bal in één keer door. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Stachurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 1:0

7e minuut.
Stancu met een sublieme pass. Janišek is nu in balbezit. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janišek rent richting de bal. Janišek draait met de bal, schiet en ... Stachurski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Dragon de bal. Villena is nu in balbezit. Villena passt de bal zonder na te denken. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stachurski probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Kałkus de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 2:0

17e minuut.
Wolfram probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caroço geeft de bal voor. Janišek is nu in balbezit. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 3:0

20e minuut.
Ehrmann met een snelle inworp. Janišek rent richting de bal. Janišek geeft de bal voor. Gołembiewski krijgt zijn hoofd ertegen. Marcola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann geeft een hoge lob. Kałkus is nu in balbezit. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Stachurski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Janišek passt de bal zonder na te denken. Stancu heeft problemen om de bal te vangen. Stancu passt de bal met de wreef. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Stachurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kałkus de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ehrmann zal de hoekschop nemen. Stachurski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 4:0

32e minuut.
Doeltrap. Stachurski trapt de bal weg. Villena kopt de bal weg. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Janišek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Kałkus is nu in balbezit. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 5:0

35e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Stancu is nu in balbezit. Gołembiewski probeert naar een medespeler te passen. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 6:0

37e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert de bal aan de voet te houden. Janišek rent richting de bal. Janišek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Marcola trapt de bal weg. Rytel heeft problemen om de bal te vangen. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 18%, JKS Jarosław CF 82%.
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 6:0

47e minuut.
Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Janišek de bal. Janišek schiet op doel. Kałkus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ehrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann passt de bal met de wreef. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Stachurski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 7:0

53e minuut.
Daar is Janišek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu rent richting de bal. Stancu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Villena rent richting de bal. Villena met een sublieme pass. Stancu is nu in balbezit. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 8:0

56e minuut.
Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Janišek de bal. Janišek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 9:0

57e minuut.
Marcola geeft een hoge lob. Villena rent richting de bal. Dragon met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Stachurski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Stachurski bokst de bal weg. Klungelig pakt Marcola de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 10:0

63e minuut.
Rosiewicz met een sublieme pass. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński passt de bal in één keer door. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Villena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu draait met de bal, schiet en ... Gołembiewski probeert de bal aan de voet te houden. Stachurski bokst de bal weg.

71e minuut.
Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek geeft een lange en hoge pass. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Stachurski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 11:0

73e minuut.
Kałkus met een sublieme pass. Klungelig pakt Villena de bal. Villena passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stachurski trapt de bal weg. Stancu kopt de bal weg. Gołembiewski is nu in balbezit. Stancu is nu in balbezit. Stancu schiet op doel. Stachurski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Stachurski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 12:0

76e minuut.
Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann speelt de bal door. Klungelig pakt Janišek de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Caroço passt de bal met de wreef. Villena rent richting de bal. Villena geeft de bal voor. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuszyński. Janišek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ehrmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcola probeert de bal met de borst te controleren. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stancu schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Stachurski trapt de bal weg. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann probeert naar een medespeler te passen. Janišek rent richting de bal. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Kałkus trapt de bal weg. Ehrmann kopt de bal weg. Daar is Janišek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Stachurski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Stachurski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stancu rent richting de bal. Stancu passt de bal met de wreef. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 13:0

90e minuut.
Ehrmann passt de bal zonder na te denken. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 9%, JKS Jarosław CF 91%.
RTS Rado-West - JKS Jarosław CF 14:0