Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAR BarceIona Błędne Topory
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski geeft de bal voor. Zydorowicz rent richting de bal. Bzdyra verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdyra geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
BAR BarceIona - Błędne Topory 1:0

24e minuut.
Daar is Wujaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wujaszczyk geeft een hoge lob. Filipek kan de bal niet met de borst controleren. Filipek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAR BarceIona - Błędne Topory 1:1

41e minuut.
Bzdyra onderschept slim de pass. Zydorowicz geeft de bal voor. Filipek rent richting de bal. Filipek draait met de bal, schiet en ... Baj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR BarceIona 42%, Błędne Topory 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAR BarceIona - Błędne Topory 1:1

51e minuut.
Jaworski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Środoń met de inworp. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania verovert de bal door een tackle van achteren. Kania passt de bal in één keer door. Filipek is nu in balbezit. Filipek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... Filipek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bzdyra geeft de bal voor. Dymion kopt de bal weg. Iwanowski is nu in balbezit. Filipek verovert de bal door een tackle van achteren. Filipek schiet op doel. Baj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Jaworski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Środoń met een snelle inworp. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAR BarceIona 45%, Błędne Topory 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAR BarceIona - Błędne Topory 1:1