Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings of South wyjadaczefc
5-3-2 Tactiek moja
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 24.5
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Mustafa passt de bal met de wreef. Stolarek is nu in balbezit. Gordon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gordon krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Stolarek rent richting de bal. Tsonis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsonis probeert naar een medespeler te passen. Mulyono rent richting de bal. Mulyono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 1:0

8e minuut.
Gimalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Dutertre heeft problemen om de bal te vangen. Dutertre passt de bal in één keer door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Mulyono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono verovert de bal door een tackle van achteren. Mulyono draait met de bal, schiet en ... Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mustafa heeft problemen om de bal te vangen. Smaczny verovert de bal door een tackle van achteren. Smaczny met een sublieme pass. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stolarek geeft de bal voor. Dutertre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutertre geeft een hoge lob. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 2:0

38e minuut.
Parti met een sublieme pass. Buquicchio kopt de bal weg. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Mulyono de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 3:0

42e minuut.
Nikiel geeft een hoge lob. Liccardo is nu in balbezit. Met opzet legt Dutertre zijn tegenspeler op de grond. Dutertre is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Klungelig pakt Nikiel de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal zonder na te denken. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono schiet op doel. Parti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gordon rent richting de bal. Kalkowski is nu in balbezit. Mulyono onderschept slim de pass. Mulyono schiet op doel. De bal raakt de paal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings of South 24%, wyjadaczefc 76%.
Vikings of South - wyjadaczefc 4:0

50e minuut.
Harilal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolarek met de inworp. Liccardo is nu in balbezit. Liccardo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tsonis onderschept slim de pass. Tsonis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nikiel de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Harilal verovert de bal door een tackle van achteren. Harilal geeft een hoge lob. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono schiet op doel. Parti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 5:0

68e minuut.
Kalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkowski rent richting de bal. Mulyono verovert de bal door een tackle van achteren. Mulyono draait met de bal, schiet en ... Parti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 6:0

69e minuut.
Buquicchio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zornoza komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ramut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nikiel de bal. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 7:0

73e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono schiet op doel. Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ramut speelt de bal door. Bobovník is nu in balbezit. Bobovník passt de bal in één keer door. Mulyono rent richting de bal. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkowski rent richting de bal. Mulyono onderschept slim de pass. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Tsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Parti trapt de bal weg van het doel. Zornoza kopt de bal weg. Daar is Kalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulyono rent richting de bal. Mulyono draait met de bal, schiet en ... Parti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zornoza rent richting de bal. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornoza verovert de bal door een tackle van achteren. Zornoza speelt de bal door. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - wyjadaczefc 8:0

90e minuut.
Liccardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings of South 33%, wyjadaczefc 67%.
Vikings of South - wyjadaczefc 8:0