Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wyjadaczefc Vikings of South
moja Tactiek 5-3-2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Buquicchio onderschept slim de pass. Buquicchio geeft de bal voor. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès schiet op doel. Parti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buquicchio met een snelle inworp. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:1

6e minuut.
Załoga speelt de bal door. Gregowski heeft problemen om de bal te vangen. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gimalski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:2

13e minuut.
Tsonis is nu in balbezit. Tsonis passt de bal zonder na te denken. Fernandès is nu in balbezit. Mulyono rent richting de bal. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Buquicchio verovert de bal door een tackle van achteren. Buquicchio geeft een hoge lob. Fernandès kopt de bal weg. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kalkowski passt de bal in één keer door. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono begaat een overtreding. Mulyono krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bobovník rent richting de bal. Bobovník geeft de bal voor. Klungelig pakt Gimalski de bal. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Dutertre geeft de bal voor. Gimalski kopt de bal weg. Gregowski probeert de bal aan de voet te houden. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:3

36e minuut.
Nikiel probeert de bal met de borst te controleren. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa met een sublieme pass. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Smaczny de bal. Buquicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquicchio passt de bal zonder na te denken. Fernandès rent richting de bal. Fernandès haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 68%, Vikings of South 32%.
wyjadaczefc - Vikings of South 0:3

50e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Tsonis speelt de bal door. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono schiet op doel. Parti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:4

52e minuut.
Mustafa rent richting de bal. Tsonis is nu in balbezit. Tsonis geeft een lange en hoge pass. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bobovník geeft de bal voor. Fernandès kopt de bal weg. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:5

67e minuut.
Bobovník rent richting de bal. Bobovník geeft een hoge lob. Mulyono rent richting de bal. Mulyono schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fernandès rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:6

73e minuut.
Doeltrap. Parti trapt de bal weg. Gregowski kopt de bal weg. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buquicchio met een sublieme pass. Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono verovert de bal door een tackle van achteren. Mulyono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:7

83e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa geeft een hoge lob. Kalkowski probeert de bal met de borst te controleren. Mulyono verovert de bal door een tackle van achteren. Mulyono schiet op doel. Parti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nikiel de bal. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Vikings of South 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 63%, Vikings of South 37%.
wyjadaczefc - Vikings of South 0:8