Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Drętwe Dentki Arsenał Wrocław
442 Tactiek Armory
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Siedlecki geeft een hoge lob. Kolski heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik rent richting de bal. Gardynik haalt uit met een fantastische trap. Cizmă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:1

13e minuut.
Chatzioannidis kopt de bal weg. Førsund heeft problemen om de bal te vangen. Schmelzer rent richting de bal. Gardynik rent richting de bal. Gardynik schiet op doel. Cizmă bokst de bal weg.

24e minuut.
Gonçalves met een sublieme pass. Siedlecki kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Førsund. Førsund krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Idoraş kopt de bal weg. Siedlecki met een sublieme pass. Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui onderschept slim de pass. Badaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piperis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Michoń komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Schmelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schmelzer met een sublieme pass. Badaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Schmelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmelzer passt de bal in één keer door. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui rent richting de bal. Badaoui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kolski de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drętwe Dentki 76%, Arsenał Wrocław 24%.
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:2

51e minuut.
Kolski geeft de bal voor. Inworp. Michoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małaniak rent richting de bal. Małaniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Bugaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardynik rent richting de bal. Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Małaniak geeft de bal voor. Daar is Pazoła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik schiet op doel. Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:3

54e minuut.
Daar is Kolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugaj rent richting de bal. Klungelig pakt Gardynik de bal. Małaniak rent richting de bal. Małaniak haalt uit met een fantastische trap. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Michoń neemt de hoekschop. Badaoui maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Siedlecki speelt de bal door. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła passt de bal zonder na te denken. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik haalt uit met een fantastische trap. Cizmă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Małaniak rent richting de bal. Małaniak passt de bal met de wreef. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik schiet op doel. Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:4

77e minuut.
Bugaj geeft de bal voor. Gonçalves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chmielniak geeft een hoge lob. Gonçalves kopt de bal weg. Siedlecki speelt de bal door. Małaniak heeft problemen om de bal te vangen. Małaniak schiet op doel. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:5

84e minuut.
Badaoui rent richting de bal. Badaoui passt de bal met de wreef. Daar is Kolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaniak is nu in balbezit. Małaniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bugaj met een sublieme pass. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik passt de bal in één keer door. Badaoui is nu in balbezit. Badaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Drętwe Dentki 71%, Arsenał Wrocław 29%.
KS Drętwe Dentki - Arsenał Wrocław 0:5