Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn Południe Arsenał Wrocław
Normal Tactiek Armory
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 32.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Stopka trapt de bal weg van het doel. Schmelzer kopt de bal weg. Wiśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Valeriano rent richting de bal. Valeriano draait met de bal, schiet en ... Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Wiśnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chatzioannidis is nu in balbezit. Chatzioannidis met een sublieme pass. Valeriano rent richting de bal. Valeriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Schmelzer speelt de bal door. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Wiśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano onderschept slim de pass. Valeriano schiet op doel. Stopka bokst de bal weg.

18e minuut.
Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz geeft de bal voor. Chatzioannidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Łuczka de bal onder controle te krijgen. Chatzioannidis is nu in balbezit. Chatzioannidis met een sublieme pass. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chatzioannidis kopt de bal weg. Valeriano rent richting de bal. Wiśnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wiśnicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wiśnicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Chatzioannidis rent richting de bal. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannidis onderschept slim de pass. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. Stopka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:1

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Valeriano de bal onder controle te krijgen. Piperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperis geeft de bal voor. Małaniak krijgt zijn hoofd ertegen. Stopka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:2

41e minuut.
Brumbaugh rent richting de bal. Brumbaugh haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Balcewicz de bal. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:3

44e minuut.
Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak geeft de bal voor. Chatzioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:4

44e minuut.
Borsuk met een sublieme pass. Daar is Majkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valeriano verovert de bal door een tackle van achteren. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Kopaczewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Południe 77%, Arsenał Wrocław 23%.
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:4

57e minuut.
Wojdyga probeert naar een medespeler te passen. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak speelt de bal door. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Małaniak is nu in balbezit. Małaniak speelt de bal door. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano onderschept slim de pass. Valeriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chatzioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano passt de bal in één keer door. Brumbaugh is nu in balbezit. Brumbaugh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Gonçalves komt het veld opgelopen. Badaoui komt het veld opgelopen. Amoroso komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stadnik rent richting de bal. Chatzioannidis probeert naar een medespeler te passen. Badaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannidis onderschept slim de pass. Chatzioannidis speelt de bal door. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano haalt uit met een fantastische trap. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valeriano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:5

87e minuut.
Kopaczewski geeft de bal voor. Badaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui speelt de bal door. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano schiet op doel. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn Południe 79%, Arsenał Wrocław 21%.
Blackburn Południe - Arsenał Wrocław 0:5