Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Wrocław Boludos
Armory Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 22
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kuśmierczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piperis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui rent richting de bal. Badaoui haalt uit met een fantastische trap. Rzeźniczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Piperis met de inworp. Kuśmierczyk onderschept slim de pass. Halczak kan de bal niet met de borst controleren. Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Piperis verovert de bal door een tackle van achteren. Piperis geeft een lange en hoge pass. Erdemsoy heeft problemen om de bal te vangen. Badaoui rent richting de bal. Badaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Boludos 1:0

13e minuut.
Nośka is nu in balbezit. Nośka geeft een hoge lob. Prokopowicz kopt de bal weg. Schmelzer rent richting de bal. Schmelzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rzeźniczak trapt de bal weg van het doel. Siedlecki kopt de bal weg. Badaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui schiet op doel. Halczak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chatzioannidis zal de hoekschop nemen. Kołomyjski krijgt zijn hoofd ertegen. Rzeźniczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Boludos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 25%, Boludos 75%.
Arsenał Wrocław - Boludos 2:0

47e minuut.
Plizga met een snelle inworp. Walasek is nu in balbezit. Walasek passt de bal in één keer door. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Plizga met een snelle inworp. Klungelig pakt Gorszkow de bal. Gorszkow met een sublieme pass. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Boludos 2:1

61e minuut.
Halczak verovert de bal door een tackle van achteren. Halczak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Piperis de bal onder controle te krijgen. Badaoui rent richting de bal. Badaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Brumbaugh komt het veld opgelopen. Rzeźniczak trapt de bal weg. Brumbaugh kopt de bal weg. Daar is Halczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaoui haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Márialigeti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuśmierczyk de bal. Badaoui met een sublieme pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Rzeźniczak bokst de bal weg.

81e minuut.
Rzeźniczak trapt de bal weg. Chatzioannidis kopt de bal weg. Daar is Halczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumbaugh is nu in balbezit. Brumbaugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Boludos 3:1

90e minuut.
Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski onderschept slim de pass. Nośka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 40%, Boludos 60%.
Arsenał Wrocław - Boludos 3:1