Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0058
  • Stadion: Braq FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1631
Braq FC KS Drętwe Dentki
442 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Førsund rent richting de bal. Førsund speelt de bal door. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski met een sublieme pass. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel. Mićko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Braq FC - KS Drętwe Dentki 0:1

12e minuut.
Førsund met een sublieme pass. Idoraş rent richting de bal. Idoraş passt de bal met de wreef. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołoszyn passt de bal in één keer door. Pazoła is nu in balbezit. Pokorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Brysiak met een snelle inworp. Grzyb speelt de bal door. Strzyżowski is nu in balbezit. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Braq FC - KS Drętwe Dentki 0:2

27e minuut.
Chmielniak trapt de bal weg van het doel. Grzyb kopt de bal weg. Szarynski heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Førsund passt de bal zonder na te denken. Strzyżowski rent richting de bal. Wołoszyn rent richting de bal. Strzyżowski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzyżowski geeft een hoge lob. Mićko bokst de bal weg. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Braq FC - KS Drętwe Dentki 0:3

35e minuut.
Inworp. Brysiak met de inworp. Førsund met een sublieme pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski speelt de bal door. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski rent richting de bal. Wiatrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Grzyb geeft een hoge lob. Mazurczak is nu in balbezit. Pokorny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokorny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braq FC 49%, KS Drętwe Dentki 51%.
Braq FC - KS Drętwe Dentki 0:3

51e minuut.
Wołoszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwięga rent richting de bal. Drwięga passt de bal met de wreef. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Cizmă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Szarynski rent richting de bal. Grzyb verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Førsund de bal. Wołoszyn is nu in balbezit. Førsund probeert naar een medespeler te passen. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Mićko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Førsund speelt de bal door. Strzyżowski rent richting de bal. Strzyżowski passt de bal zonder na te denken. Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Mićko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Braq FC - KS Drętwe Dentki 0:4

77e minuut.
Drwięga passt de bal met de wreef. Szarynski rent richting de bal. Szarynski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Idoraş de bal. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Mićko bokst de bal weg.

89e minuut.
Førsund probeert naar een medespeler te passen. Strzyżowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski met een sublieme pass. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Mićko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braq FC 64%, KS Drętwe Dentki 36%.
Braq FC - KS Drętwe Dentki 0:4