Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKSLegia Patria Buk
442 Tactiek 4:3:3-nowe
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 14
weak Schieten tragic
weak Passen tragic
poor Verdedigen tragic


4e minuut.
Daar is Małyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Háda rent richting de bal. Matusewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Háda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Klungelig pakt Háda de bal. Matusewicz onderschept slim de pass. Matusewicz passt de bal met de wreef. Jopek rent richting de bal. Jopek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lewkowicz trapt de bal weg van het doel. Buk kopt de bal weg. Hałuszka heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Marudzewicz geeft een hoge lob. Inworp. Tomella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Háda de bal. Háda geeft een lange en hoge pass. Prokopowicz bokst de bal weg. Westerhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerhoff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKSLegia - Patria Buk 0:1

11e minuut.
Daar is Jopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jopek met een sublieme pass. Jarząbek speelt de bal door. Westerhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerhoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Grzymała met een snelle inworp. Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jopek neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKSLegia - Patria Buk 1:1

34e minuut.
Zadylak rent richting de bal. Grzymała onderschept slim de pass. Grzymała met een sublieme pass. Sobkowicz is nu in balbezit. Sobkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKSLegia - Patria Buk 2:1

35e minuut.
Westerhoff heeft problemen om de bal te vangen. Sobkowicz is nu in balbezit. Westerhoff begaat een overtreding. Sobkowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sobkowicz kan niet meer verder spelen. Patriak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Matusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Małyszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak rent richting de bal. Patriak schiet op doel. Lewkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKSLegia 26%, Patria Buk 74%.
CWKSLegia - Patria Buk 2:1

60e minuut.
Frankenzipfel rent richting de bal. Buk onderschept slim de pass. Buk met een sublieme pass. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Darda rent richting de bal. Trepto onderschept slim de pass. Háda rent richting de bal. Tomella rent richting de bal. Tomella geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Buk is nu in balbezit. Buk geeft een hoge lob. Grzymała rent richting de bal. Grzymała geeft een hoge lob. Patriak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKSLegia - Patria Buk 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKSLegia 43%, Patria Buk 57%.
CWKSLegia - Patria Buk 3:1