Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARCELONA PL KS Wałbrzych Podzamcze
541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Lech heeft problemen om de bal te vangen. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech rent richting de bal. Human onderschept slim de pass. Human haalt uit met een fantastische trap. Wartalski bokst de bal weg.

7e minuut.
Hinc kopt de bal weg. Buniek is nu in balbezit. Kachyňa verovert de bal door een tackle van achteren. Kachyňa speelt de bal door. Ludwikowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lech rent richting de bal. Roszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski speelt de bal door. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 1:0

14e minuut.
Fierka heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski speelt de bal door. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human haalt uit met een fantastische trap. Wartalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 2:0

25e minuut.
Korkmazcan met een sublieme pass. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicola probeert naar een medespeler te passen. Human is nu in balbezit. Human schiet op doel. Wartalski bokst de bal weg.

27e minuut.
Kachyňa kopt de bal weg. Ludwikowski probeert de bal met de borst te controleren. Fierka rent richting de bal. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 3:0

31e minuut.
Doeltrap. Pieronek trapt de bal weg. Enríquez kopt de bal weg. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 4:0

35e minuut.
Fierka rent richting de bal. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski met een sublieme pass. Human rent richting de bal. Human schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Polewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Battelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Nicola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Polewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Roszkowski de bal. Peściński is nu in balbezit. Human verovert de bal door een tackle van achteren. Human draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 5:0

40e minuut.
Peściński heeft problemen om de bal te vangen. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Human bereikt de bal nog maar net als eerste. Human draait met de bal, schiet en ... Wartalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 6:0

42e minuut.
Daar is Roszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lech verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez begaat een overtreding. Enríquez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 26%, KS Wałbrzych Podzamcze 74%.
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 6:0

46e minuut.
Merkiewski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Polewicz rent richting de bal. Polewicz geeft de bal voor. Enríquez met een sublieme pass. Daar is Human, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Human haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fierka kopt de bal weg. Daar is Hinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kachyňa speelt de bal door. Ludwikowski geeft de bal voor. Roszkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Human rent richting de bal. Human draait met de bal, schiet en ... Wartalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 7:0

57e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski probeert naar een medespeler te passen. Human is nu in balbezit. Human draait met de bal, schiet en ... Copik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fierka geeft een hoge lob. Battelli is nu in balbezit. Battelli probeert naar een medespeler te passen. Human heeft problemen om de bal te vangen. Human draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Buiza geeft een lange en hoge pass. Roszkowski is nu in balbezit. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roszkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Bango komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mihić geeft een lange en hoge pass. Human kopt de bal weg. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Human is nu in balbezit. Human draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Hinc onderschept slim de pass. Hinc geeft een lange en hoge pass. Mihić geeft de bal voor. Battelli is nu in balbezit. Battelli geeft een hoge lob. Wartalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Human rent richting de bal. Human draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 8:0

71e minuut.
Enríquez speelt de bal door. Human rent richting de bal. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Human rent richting de bal. Human haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Di Nicola is nu in balbezit. Di Nicola geeft een lange en hoge pass. Enríquez probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Copik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludwikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Human, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Human geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kapłański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korkmazcan. Kapłański raakt geblesseerd tijdens het duel. Fierka met een snel genomen vrije trap. Buniek heeft problemen om de bal te vangen. Buniek draait met de bal, schiet en ... Merkiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Human rent richting de bal. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez met een sublieme pass. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARCELONA PL 23%, KS Wałbrzych Podzamcze 77%.
FC BARCELONA PL - KS Wałbrzych Podzamcze 8:0