Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Kraków Makk United
Normal Tactiek M a k k
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 42.3
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Cetlawa passt de bal in één keer door. Niemcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana rent richting de bal. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klepka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:1

2e minuut.
Dziadur met een snelle inworp. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:2

7e minuut.
Dziadur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka geeft een hoge lob. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Czekański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Martyniuk is nu in balbezit. Czekański onderschept slim de pass. Czekański met een sublieme pass. Klungelig pakt Kordana de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Niemcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemcewicz speelt de bal door. Czekański is nu in balbezit. Czekański schiet op doel. Jasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:3

19e minuut.
Martyniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański rent richting de bal. Czekański passt de bal zonder na te denken. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:4

23e minuut.
Kordana geeft de bal voor. Czekański kan de bal niet met de borst controleren. Martyniuk is nu in balbezit. Czekański onderschept slim de pass. Czekański draait met de bal, schiet en ... Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Cetlawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka geeft de bal voor. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jasik met een harde bal richting middenveld. Dziadur kopt de bal weg. Czekański rent richting de bal. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:5

27e minuut.
Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu geeft een lange en hoge pass. Klepka kan de bal niet met de borst controleren. Kordana rent richting de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dziadur kopt de bal weg. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański probeert naar een medespeler te passen. Kordana is nu in balbezit. Kordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:6

29e minuut.
Czekański met een sublieme pass. Kobierzyński geeft een hoge lob. Kordana kopt de bal weg. Kordana rent richting de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański passt de bal zonder na te denken. Kordana rent richting de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ... Jasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:7

34e minuut.
Skorupka met een sublieme pass. Kordana rent richting de bal. Kordana haalt uit met een fantastische trap. Niemcewicz probeert de bal aan de voet te houden. Jasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:8

35e minuut.
Dziadur onderschept slim de pass. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański passt de bal met de wreef. Kordana heeft problemen om de bal te vangen. Kordana draait met de bal, schiet en ... Jasik bokst de bal weg.

39e minuut.
Skorupka onderschept slim de pass. Skorupka geeft een hoge lob. Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Klepka de bal onder controle te krijgen. Jasik bokst de bal weg. Jasik probeert naar een medespeler te passen. Dziadur kopt de bal weg. Daar is Pomykacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:9

41e minuut.
Cetlawa speelt de bal door. Klungelig pakt Pytloch de bal. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:10

43e minuut.
Czekański verovert de bal door een tackle van achteren. Czekański geeft de bal voor. Daar is Kossok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana rent richting de bal. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:11

44e minuut.
Kossok kopt de bal weg. Lichota is nu in balbezit. Lichota geeft de bal voor. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Kraków 73%, Makk United 27%.
Czarni Kraków - Makk United 0:12

53e minuut.
Kobierzyński geeft de bal voor. Kordana is nu in balbezit. Kordana passt de bal met de wreef. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap. Jasik bokst de bal weg.

55e minuut.
Kossok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichota met de inworp. Vasilescu geeft de bal voor. Kordana maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dziadur met een snelle inworp. Skorupka rent richting de bal. Skorupka geeft de bal voor. Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jasik trapt de bal weg van het doel. Dziadur kopt de bal weg. Pomykacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański onderschept slim de pass. Czekański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kordana rent richting de bal. Kordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:13

60e minuut.
Dziadur onderschept slim de pass. Dziadur speelt de bal door. Arteaga geeft een lange en hoge pass. Kordana heeft problemen om de bal te vangen. Kordana schiet op doel. Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Dziadur kopt de bal weg. Pomykacz heeft problemen om de bal te vangen. Czekański is nu in balbezit. Czekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:14

66e minuut.
Gonska is nu in balbezit. Czekański onderschept slim de pass. Czekański passt de bal met de wreef. Kordana rent richting de bal. Kordana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dziadur kopt de bal weg. Klungelig pakt Martyniuk de bal. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel. Jasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:15

72e minuut.
Vasilescu speelt de bal door. Skorupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka passt de bal in één keer door. Czekański is nu in balbezit. Czekański haalt uit met een fantastische trap. Jasik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:16

74e minuut.
Daar is Skorupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupka speelt de bal door. Kossok is nu in balbezit. Kordana onderschept slim de pass. Kordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:17

79e minuut.
Kossok geeft een lange en hoge pass. Kordana kan de bal niet met de borst controleren. Vasilescu geeft een hoge lob. Daar is Czekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czekański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Niemcewicz kan de bal niet met de borst controleren. Dziadur onderschept slim de pass. Dziadur speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański schiet op doel. Jasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Dziadur probeert naar een medespeler te passen. Czekański met een sublieme pass. Kossok rent richting de bal. Kordana onderschept slim de pass. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Kraków - Makk United 0:18

87e minuut.
Skorupka passt de bal zonder na te denken. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Czekański de bal. Czekański schiet op doel. Jasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Kraków 79%, Makk United 21%.
Czarni Kraków - Makk United 0:18