Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pątki F.C. SzTywny`s Killers
Normal Tactiek mordulec 666
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki geeft de bal voor. Dragan rent richting de bal. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Krucki met een snelle inworp. Klungelig pakt Młocek de bal. Młocek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krucki met een snelle inworp. Młocek is nu in balbezit. Młocek draait met de bal, schiet en ... Dragan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chwieduk probeert naar een medespeler te passen. Bzdak probeert naar een medespeler te passen. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan draait met de bal, schiet en ... Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 1:0

32e minuut.
Krucki met een snelle inworp. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek passt de bal in één keer door. Dragan is nu in balbezit. Dragan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek schiet op doel. Chałaśkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 2:0

36e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski met een sublieme pass. Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucki schiet op doel. Chałaśkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pątki F.C. 18%, SzTywny`s Killers 82%.
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 3:0

50e minuut.
Wurszt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suszczyk probeert naar een medespeler te passen. Bzdak speelt de bal door. Dragan rent richting de bal. Dragan haalt uit met een fantastische trap. Chałaśkiewicz bokst de bal weg. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 4:0

65e minuut.
Chałaśkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gronowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek schiet op doel. Chałaśkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Krucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Młocek is nu in balbezit. Zachęta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zachęta krijgt een gele kaart. Młocek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Młocek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chałaśkiewicz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Gosk de bal. Matyasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyasik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matyasik met een snelle inworp. Chałaśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałaśkiewicz geeft de bal voor. Matyasik is nu in balbezit. Matyasik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 4:1

85e minuut.
Gronowski rent richting de bal. Gronowski met een sublieme pass. Dragan is nu in balbezit. Dragan schiet op doel. Chałaśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pątki F.C. 20%, SzTywny`s Killers 80%.
Pątki F.C. - SzTywny`s Killers 4:1