Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potwory i Spółka KC Selery
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Jasinowski rent richting de bal. Pokorny verovert de bal door een tackle van achteren. Pokorny speelt de bal door. Grube rent richting de bal. Grube draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potwory i Spółka - KC Selery 1:0

14e minuut.
Pigłowski kopt de bal weg. Daar is Pokorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasinowski is nu in balbezit. Grube onderschept slim de pass. Grube haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap. Kościukiewicz bokst de bal weg.

20e minuut.
Basiaga geeft een lange en hoge pass. Gromko is nu in balbezit. Chrupek is nu in balbezit. Gromko verovert de bal door een tackle van achteren. Gromko haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski bokst de bal weg.

29e minuut.
Dziamdzioła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karkoszka komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka onderschept slim de pass. Puszkin is nu in balbezit. Puszkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pokorny. Pokorny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potwory i Spółka 57%, KC Selery 43%.
Potwory i Spółka - KC Selery 1:0

61e minuut.
Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka speelt de bal door. Dzwonek is nu in balbezit. Gromko onderschept slim de pass. Gromko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal met de wreef. Grube rent richting de bal. Pokorny is nu in balbezit. Pokorny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ułazik geeft de bal voor. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszkin probeert naar een medespeler te passen. Gromko rent richting de bal. Gromko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pigłowski passt de bal in één keer door. Hejmej is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grube. Grube krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potwory i Spółka 51%, KC Selery 49%.
Potwory i Spółka - KC Selery 1:0