Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0061
  • Stadion: FC Aisha Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14584
www.aisha.opole.pl Potwory i Spółka
Rr28 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 20.6
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Chrupek de bal. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 1:0

5e minuut.
Kraśkiewicz passt de bal in één keer door. Śpiewok is nu in balbezit. Alas onderschept slim de pass. Alas geeft een hoge lob. Mößler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Betlejewski trapt de bal weg. Chatzimikes probeert de bal met de borst te controleren. Chatzimikes speelt de bal door. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hałapacz met een sublieme pass. Nebigil is nu in balbezit. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel. Betlejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 2:0

11e minuut.
Kraśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mavrocordat rent richting de bal. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dzwonek onderschept slim de pass. Alas is nu in balbezit. Alas geeft een hoge lob. Velican is nu in balbezit. Velican draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Śpiewok kopt de bal weg. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz met een sublieme pass. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Betlejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velican maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 3:0

17e minuut.
Grube probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak rent richting de bal. Nebigil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebigil krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Betlejewski met een harde bal richting middenveld. Nebigil kopt de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil rent richting de bal. Nebigil schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nebigil de bal. Hałapacz is nu in balbezit. Mößler rent richting de bal. Mößler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 4:0

24e minuut.
Velican is nu in balbezit. Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Chatzimikes kopt de bal weg. Velican heeft problemen om de bal te vangen. Velican haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 5:0

25e minuut.
Inworp. Śpiewok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alas passt de bal in één keer door. Daar is Chrupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil probeert naar een medespeler te passen. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hałapacz speelt de bal door. Mößler rent richting de bal. Mößler passt de bal zonder na te denken. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 6:0

29e minuut.
Chatzimikes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ułazik de bal onder controle te krijgen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel. Betlejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 7:0

31e minuut.
Deberny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alas met een snelle inworp. Nebigil rent richting de bal. Nebigil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzwonek met een harde bal richting middenveld. Nebigil kopt de bal weg. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Ułazik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil passt de bal zonder na te denken. Mößler rent richting de bal. Mößler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 8:0

39e minuut.
Velican passt de bal in één keer door. Daar is Nebigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrupek rent richting de bal. Nebigil onderschept slim de pass. Nebigil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tomicki met een sublieme pass. Nebigil rent richting de bal. Nebigil speelt de bal door. Velican is nu in balbezit. Velican haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Velican probeert de bal aan de voet te houden. Skonieczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velican is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hałapacz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel. Betlejewski bokst de bal weg. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 9:0

45e minuut.
Mößler is nu in balbezit. Mößler passt de bal met de wreef. Alas speelt de bal door. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Betlejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.aisha.opole.pl 12%, Potwory i Spółka 88%.
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 10:0

46e minuut.
Kamrowski komt het veld opgelopen. Lyhne komt het veld opgelopen. Văn Dương komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Alas geeft een lange en hoge pass. Ułazik heeft problemen om de bal te vangen. Lyhne is nu in balbezit. Lyhne geeft de bal voor. Mößler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nebigil krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

50e minuut.
Buitenspel voor Nebigil. Goede buitenspelval van de verdediging. Betlejewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lyhne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mößler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mößler geeft de bal voor. Betlejewski bokst de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 11:0

52e minuut.
Alas met een snelle inworp. Daar is Nebigil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebigil passt de bal met de wreef. Alas geeft de bal voor. Velican springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 12:0

55e minuut.
Doeltrap. Betlejewski trapt de bal weg. Lyhne kopt de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tomicki geeft de bal voor. Nebigil rent richting de bal. Nebigil met een sublieme pass. Velican is nu in balbezit. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 13:0

58e minuut.
Nebigil passt de bal zonder na te denken. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler rent richting de bal. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 14:0

60e minuut.
Velican draait met de bal, schiet en ... Dzwonek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hałapacz kopt de bal weg. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 15:0

61e minuut.
Alas onderschept slim de pass. Alas speelt de bal door. Hałapacz speelt de bal door. Velican rent richting de bal. Velican draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Mößler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican is nu in balbezit. Velican passt de bal met de wreef. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 16:0

70e minuut.
Nebigil passt de bal in één keer door. Dzwonek heeft problemen om de bal te vangen. Velican rent richting de bal. Velican haalt uit met een fantastische trap. Betlejewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Velican is nu in balbezit. Mößler is nu in balbezit. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 17:0

72e minuut.
Velican is nu in balbezit. Grube is nu in balbezit. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil passt de bal met de wreef. Lyhne geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Betlejewski met een harde bal richting middenveld. Hałapacz kopt de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 18:0

77e minuut.
Klungelig pakt Mößler de bal. Mößler passt de bal zonder na te denken. Nebigil rent richting de bal. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ... Betlejewski bokst de bal weg. Mößler rent richting de bal. Mößler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 19:0

78e minuut.
Velican is nu in balbezit. Mößler rent richting de bal. Mößler passt de bal met de wreef. Nebigil rent richting de bal. Nebigil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Deberny geeft een hoge lob. Grube controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kamrowski neemt vlug de vrije trap. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 20:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lyhne met een snelle inworp. Hałapacz geeft de bal voor. Velican maakt een snoekduik en kopt de bal. Betlejewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kamrowski onderschept slim de pass. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz speelt de bal door. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alas geeft de bal voor. Mößler kopt de bal weg. Klungelig pakt Nebigil de bal. Velican is nu in balbezit. Velican schiet op doel. Betlejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 21:0

90e minuut.
Daar is Alas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alas geeft een lange en hoge pass. Velican kopt de bal weg. Klungelig pakt Nebigil de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www.aisha.opole.pl 14%, Potwory i Spółka 86%.
www.aisha.opole.pl - Potwory i Spółka 22:0