Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0061
  • Stadion: Jurteam Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2274
Jurteam Śląsk Wrocław Twierdza
Normal Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Płaskoczyński kopt de bal weg. Roszczyk is nu in balbezit. Materski is nu in balbezit. Roszczyk onderschept slim de pass. Roszczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Kameczura de bal. Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szwedo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kameczura onderschept slim de pass. Melisz rent richting de bal. Kameczura verovert de bal door een tackle van achteren. Kameczura haalt uit met een fantastische trap. Hordecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cugowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - Śląsk Wrocław Twierdza 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jurteam 67%, Śląsk Wrocław Twierdza 33%.
Jurteam - Śląsk Wrocław Twierdza 1:0

59e minuut.
Kameczura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goszczyński komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Szwedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis begaat een overtreding. Szwedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szwedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rusek is nu in balbezit. Cugowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rusek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Misiurek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jurteam - Śląsk Wrocław Twierdza 2:0

61e minuut.
Płaskoczyński is nu in balbezit. Roszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszczyk met een sublieme pass. Podolis rent richting de bal. Podolis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski geeft een lange en hoge pass. Kaliński is nu in balbezit. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hordecki trapt de bal weg. Płaskoczyński kopt de bal weg. Roszczyk is nu in balbezit. Roszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jurteam 57%, Śląsk Wrocław Twierdza 43%.
Jurteam - Śląsk Wrocław Twierdza 2:0