Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kamis ŚMIG-BUD
Normal Tactiek moja
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 32.8
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


11e minuut.
Cámara Rey passt de bal in één keer door. Bodalec probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Medeiros is nu in balbezit. Medeiros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kowalec onderschept slim de pass. Wroński verovert de bal door een tackle van achteren. Wroński probeert naar een medespeler te passen. Eliaszewicz rent richting de bal. Eliaszewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kowalec is nu in balbezit. Bodalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodalec passt de bal met de wreef. Căpusa rent richting de bal. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:1

34e minuut.
Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros passt de bal in één keer door. Căpusa rent richting de bal. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Obuchowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamis 59%, ŚMIG-BUD 41%.
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:1

56e minuut.
Majsner geeft de bal voor. Bodalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodalec geeft een lange en hoge pass. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Płocharski trapt de bal weg. Bodalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodalec probeert naar een medespeler te passen. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bodalec is nu in balbezit. Bodalec speelt de bal door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel. Obuchowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:2

82e minuut.
Inworp. Mroziak komt het veld opgelopen. Fortier komt het veld opgelopen. Wasil komt het veld opgelopen. Stroniarz komt het veld opgelopen. Apostel met een snelle inworp. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak onderschept slim de pass. Căpusa rent richting de bal. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:3

83e minuut.
Căpusa is nu in balbezit. Cios rent richting de bal. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Mroziak de bal. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak rent richting de bal. Mroziak schiet op doel. Taczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:4

86e minuut.
Bodalec onderschept slim de pass. Bodalec passt de bal met de wreef. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Przyłuski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:5

87e minuut.
Apostel speelt de bal door. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak met een sublieme pass. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:6

90e minuut.
Przyłuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apostel zal de hoekschop nemen. Căpusa springt en kopt de bal. Obuchowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kamis 68%, ŚMIG-BUD 32%.
FC Kamis - ŚMIG-BUD 0:7