Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers ŚMIG-BUD
molze Tactiek moja
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.7 gemiddelde waardering 33.7
very good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Yngvarsson met een sublieme pass. Piasecki heeft problemen om de bal te vangen. Sanjuán bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki onderschept slim de pass. Piasecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Miu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yngvarsson probeert naar een medespeler te passen. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Medeiros is nu in balbezit. Yngvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Yngvarsson passt de bal in één keer door. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lepper rent richting de bal. Lepper geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Căpusa de bal onder controle te krijgen. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Miu de bal. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson passt de bal in één keer door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap. Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tymchishin geeft een lange en hoge pass. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yngvarsson met de inworp. Wroński probeert de bal met de borst te controleren. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Płocharski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - ŚMIG-BUD 1:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miu met een snelle inworp. Yngvarsson probeert naar een medespeler te passen. Piasecki rent richting de bal. Piasecki passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pecka geeft een hoge lob. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson geeft een lange en hoge pass. Piasecki heeft problemen om de bal te vangen. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sanjuán geeft een hoge lob. Yngvarsson kopt de bal weg. Bodalec rent richting de bal. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Becla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becla geeft een hoge lob. Yngvarsson met een sublieme pass. Piasecki rent richting de bal. Piasecki schiet op doel. Płocharski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tymchishin geeft een hoge lob. Wroński kopt de bal weg. Klungelig pakt Cámara Rey de bal. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Becla is nu in balbezit. Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Vinh speelt de bal door. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - ŚMIG-BUD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 27%, ŚMIG-BUD 73%.
Enugu Rangers - ŚMIG-BUD 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santapaola komt het veld opgelopen. Łuczko komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ziobro met de inworp. Szymański kan de bal niet met de borst controleren. Pecka rent richting de bal. Szymański onderschept slim de pass. Szymański geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szymański heeft problemen om de bal te vangen. Szymański passt de bal met de wreef. Ziobro geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu schiet op doel. Płocharski bokst de bal weg. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu schiet op doel. Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ziobro met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Doeltrap. komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Fortier komt het veld opgelopen. Mroziak komt het veld opgelopen. Wasil komt het veld opgelopen. Stroniarz komt het veld opgelopen. Ziobro met de inworp. Szymański rent richting de bal. Szymański passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ziobro speelt de bal door. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivancioiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivancioiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu rent richting de bal. Łuczko rent richting de bal. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 34%, ŚMIG-BUD 66%.
Enugu Rangers - ŚMIG-BUD 2:0