Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mcks Czeladź Torpedo Irki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Gostomski heeft problemen om de bal te vangen. Jeleń is nu in balbezit. Gostomski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jeleń raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

2e minuut.
Kurczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bućko probeert naar een medespeler te passen. Gostomski rent richting de bal. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. Dziwisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Kurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczyński met een sublieme pass. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Kurczyński onderschept slim de pass. Kurczyński passt de bal zonder na te denken. Krukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kura geeft de bal voor. Leniec heeft problemen om de bal te vangen. Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nazderko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazderko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik is nu in balbezit. Kura verovert de bal door een tackle van achteren. Kura met een sublieme pass. Gostomski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcks Czeladź - Torpedo Irki 1:0

28e minuut.
Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik geeft een hoge lob. Czerbniak is nu in balbezit. Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nazderko verovert de bal door een tackle van achteren. Nazderko passt de bal zonder na te denken. Gostomski rent richting de bal. Gostomski draait met de bal, schiet en ... Dziwisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mcks Czeladź - Torpedo Irki 2:0

42e minuut.
Skonieczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nazderko kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kasica de bal onder controle te krijgen. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mcks Czeladź 50%, Torpedo Irki 50%.
Mcks Czeladź - Torpedo Irki 2:0

46e minuut.
Nazderko onderschept slim de pass. Paciaciak speelt de bal door. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń onderschept slim de pass. Jeleń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kopernik rent richting de bal. Nazderko verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Paciaciak de bal. Nazderko rent richting de bal. Nazderko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Leniec is nu in balbezit. Nazderko onderschept slim de pass. Nazderko probeert naar een medespeler te passen. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski draait met de bal, schiet en ... Dziwisz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazderko rent richting de bal. Nazderko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bućko met een sublieme pass. Nazderko is nu in balbezit. Nazderko passt de bal met de wreef. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Liszka met de inworp. Nazderko is nu in balbezit. Paciaciak begaat een overtreding. Paciaciak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kopernik trapt de bal weg van het doel. Jeleń is nu in balbezit. Bućko begaat een overtreding. Bućko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Rysiewski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łudzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zambrzycki met de inworp. Kurczyński geeft een lange en hoge pass. Liszka probeert naar een medespeler te passen. Nazderko rent richting de bal. Nazderko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mcks Czeladź 48%, Torpedo Irki 52%.
Mcks Czeladź - Torpedo Irki 2:0