Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw Fc akapulko
Normal Tactiek 442
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 29
solid Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Koljević rent richting de bal. Calderón rent richting de bal. Derlicki rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón schiet op doel. Demaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Fc akapulko 1:0

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Zamojda de bal onder controle te krijgen. Hicks probeert naar een medespeler te passen. Koljević heeft problemen om de bal te vangen. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Koljević geeft een hoge lob. Demaqi probeert naar een medespeler te passen. Porumbel kopt de bal weg. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Calderón de bal. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón draait met de bal, schiet en ... Demaqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Calderón rent richting de bal. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demaqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Fc akapulko 2:0

28e minuut.
Georget met een sublieme pass. Koljević rent richting de bal. Koljević passt de bal met de wreef. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. Demaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel met een sublieme pass. Rombaut probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget speelt de bal door. Koljević rent richting de bal. Koljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Demaqi trapt de bal weg. Porumbel kopt de bal weg. Klungelig pakt Zec de bal. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut geeft een lange en hoge pass. Demaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rycerz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Fc akapulko 3:0

45e minuut.
Koljević passt de bal zonder na te denken. Hicks met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 26%, Fc akapulko 74%.
OSKAR Zaw - Fc akapulko 3:0

48e minuut.
Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget passt de bal zonder na te denken. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević haalt uit met een fantastische trap. Zamojda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleński passt de bal zonder na te denken. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap. Beleza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Fc akapulko 3:1

63e minuut.
Waleński passt de bal zonder na te denken. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari passt de bal zonder na te denken. Aleksander rent richting de bal. Aleksander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Derlicki rent richting de bal. Georget onderschept slim de pass. Georget passt de bal zonder na te denken. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Fc akapulko 4:1

69e minuut.
Porumbel geeft een lange en hoge pass. Kolasiński rent richting de bal. Hicks rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut verovert de bal door een tackle van achteren. Rombaut speelt de bal door. Daar is Koljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Fc akapulko 5:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltvalis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manfredi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Porumbel is nu in balbezit. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Baltvalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltvalis schiet op doel. Demaqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Derlicki controleert de bal met de borst. Porumbel rent richting de bal. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Baltvalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltvalis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 35%, Fc akapulko 65%.
OSKAR Zaw - Fc akapulko 5:1