Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0067
  • Stadion: FCSITAR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2801
FCSITAR Zielonki
tsetnw Tactiek 424
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 25.2
very good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Herczyk passt de bal in één keer door. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Pomykacz probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Żulewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSITAR - Zielonki 1:0

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łoskot trapt de bal weg van het doel. Kacperzak geeft de bal voor. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pomykacz trapt de bal weg. Trafas heeft problemen om de bal te vangen. Majcher speelt de bal door. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Pomykacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kober heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea passt de bal zonder na te denken. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wachowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski passt de bal in één keer door. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kacperzak geeft de bal voor. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk schiet op doel. Kober probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kacperzak verovert de bal door een tackle van achteren. Kacperzak met een sublieme pass. Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żebrowski kan de bal niet met de borst controleren. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Herczyk met een snelle inworp. Denko rent richting de bal. Denko passt de bal zonder na te denken. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSITAR - Zielonki 2:0

31e minuut.
Pomykacz speelt de bal door. Kacperzak kopt de bal weg. Majcher speelt de bal door. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas speelt de bal door. Brzeski is nu in balbezit. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Trafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Denko verovert de bal door een tackle van achteren. Denko passt de bal met de wreef. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Trafas de bal. Majcher speelt de bal door. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Żulewski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSITAR 29%, Zielonki 71%.
FCSITAR - Zielonki 2:0

46e minuut.
Żebrowski kopt de bal weg. Herczyk probeert de bal aan de voet te houden. Szramka rent richting de bal. Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSITAR - Zielonki 3:0

49e minuut.
Trafas rent richting de bal. Majcher onderschept slim de pass. Majcher speelt de bal door. Żebrowski controleert de bal met de borst. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Pomykacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kober heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski schiet op doel. Pomykacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSITAR - Zielonki 4:0

51e minuut.
Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. Wachowicz controleert de bal met de borst. Majcher rent richting de bal. Majcher haalt uit met een fantastische trap. Pomykacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pomykacz trapt de bal weg. Majcher kopt de bal weg. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Majcher geeft de bal voor. Klungelig pakt Żulewski de bal. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Pomykacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSITAR - Zielonki 5:0

64e minuut.
Klungelig pakt Wachowicz de bal. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak passt de bal zonder na te denken. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tratz geeft een hoge lob. Żebrowski kopt de bal weg. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSITAR - Zielonki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSITAR 33%, Zielonki 67%.
FCSITAR - Zielonki 6:0