Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid 0012137 Mrówkojad
Normal Tactiek nowa taktyka
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


9e minuut.
Ormazábal met een sublieme pass. Targoński rent richting de bal. Targoński passt de bal zonder na te denken. Andryszak rent richting de bal. Andryszak geeft de bal voor. Goliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:1

10e minuut.
Złoty speelt de bal door. Kudłaty rent richting de bal. Queirós onderschept slim de pass. Queirós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Arroyo met een snelle inworp. Ormazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormazábal geeft de bal voor. Marcisz springt en kopt de bal. Goliński bokst de bal weg. Queirós rent richting de bal. Queirós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:2

13e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Andryszak is nu in balbezit. Andryszak passt de bal zonder na te denken. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kozłowski is nu in balbezit. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Siara is nu in balbezit. Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Queirós rent richting de bal. Queirós geeft de bal voor. Daar is Targoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Marcisz de bal. Marcisz passt de bal met de wreef. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:4

24e minuut.
Kozłowski kopt de bal weg. Siara heeft problemen om de bal te vangen. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel. Goliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:5

30e minuut.
Queirós onderschept slim de pass. Queirós met een sublieme pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:6

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzynowski met de inworp. Andryszak is nu in balbezit. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Queirós maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:7

33e minuut.
Klungelig pakt Kudłaty de bal. Queirós rent richting de bal. Queirós speelt de bal door. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pierzchała geeft een hoge lob. Fulczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Andryszak de bal. Andryszak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:8

41e minuut.
Kozłowski kopt de bal weg. Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal passt de bal met de wreef. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Andryszak passt de bal zonder na te denken. Daar is Marcisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targoński is nu in balbezit. Targoński geeft de bal voor. Marcisz geeft de bal voor. Goliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:9

45e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal geeft een hoge lob. Kozłowski rent richting de bal. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel. Goliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 0012137 85%, Mrówkojad 15%.
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:9

47e minuut.
Andryszak heeft problemen om de bal te vangen. Andryszak met een sublieme pass. Kozłowski met een sublieme pass. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:10

50e minuut.
Roy speelt de bal door. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz geeft een lange en hoge pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:11

52e minuut.
Andryszak rent richting de bal. Andryszak passt de bal zonder na te denken. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Queirós is nu in balbezit. Queirós schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski passt de bal met de wreef. Marcisz rent richting de bal. Marcisz schiet op doel. Siara probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ormazábal neemt de hoekschop. Klungelig pakt Queirós de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Andryszak rent richting de bal. Andryszak passt de bal in één keer door. Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz onderschept slim de pass. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:12

64e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal passt de bal met de wreef. Queirós met een sublieme pass. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal passt de bal met de wreef. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós draait met de bal, schiet en ... Goliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:13

67e minuut.
Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo geeft een lange en hoge pass. Siara heeft problemen om de bal te vangen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Goliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara is nu in balbezit. Queirós onderschept slim de pass. Queirós draait met de bal, schiet en ... Goliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:14

80e minuut.
Marcisz rent richting de bal. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Queirós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:15

87e minuut.
Andryszak rent richting de bal. Andryszak geeft een hoge lob. Zawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Queirós is nu in balbezit. Queirós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Andryszak onderschept slim de pass. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Ormazábal geeft een hoge lob. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid 0012137 78%, Mrówkojad 22%.
Real Madrid 0012137 - Mrówkojad 0:15