Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sękowo Cudowne Błota
taktyka1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten average
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Kurniawka is nu in balbezit. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Matusewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Raggi geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Matusewicz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Badaczewski de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Raggi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kochan kan de bal niet met de borst controleren. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - Cudowne Błota 1:0

24e minuut.
Karaboya probeert naar een medespeler te passen. Amariei is nu in balbezit. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Resende is nu in balbezit. Resende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - Cudowne Błota 2:0

29e minuut.
Batory bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende verovert de bal door een tackle van achteren. Resende met een sublieme pass. Kochan rent richting de bal. Kochan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - Cudowne Błota 3:0

32e minuut.
Kochan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kciuk de bal onder controle te krijgen. Jurzyc kopt de bal weg. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fuzileiro speelt de bal door. Tadej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piroddu. Piroddu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sękowo 23%, Cudowne Błota 77%.
AC Sękowo - Cudowne Błota 3:0

46e minuut.
Badaczewski rent richting de bal. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan speelt de bal door. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Badaczewski kopt de bal weg. Amariei is nu in balbezit. Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Raggi geeft de bal voor. Fuzileiro heeft problemen om de bal te vangen. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Kciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raggi zal de hoekschop nemen. Badaczewski kopt de bal weg. Matusewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Resende rent richting de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - Cudowne Błota 4:0

70e minuut.
Inworp. Beenhakker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Resende kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurzyc de bal. Kochan rent richting de bal. Kochan draait met de bal, schiet en ... Matusewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - Cudowne Błota 5:0

75e minuut.
Resende rent richting de bal. Resende geeft de bal voor. Klungelig pakt Fuzileiro de bal. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jurzyc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beenhakker met een snelle inworp. Resende is nu in balbezit. Resende draait met de bal, schiet en ... Matusewicz bokst de bal weg.

79e minuut.
Doeltrap. Matusewicz trapt de bal weg. Beenhakker kopt de bal weg. Resende is nu in balbezit. Resende draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Matusewicz met een harde bal richting middenveld. Beenhakker kopt de bal weg. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kochan is nu in balbezit. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Matusewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Beenhakker passt de bal met de wreef. Resende rent richting de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap. Kurniawka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beenhakker geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sękowo - Cudowne Błota 6:0

88e minuut.
Piroddu speelt de bal door. Amariei is nu in balbezit. Amariei geeft een hoge lob. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sękowo 16%, Cudowne Błota 84%.
AC Sękowo - Cudowne Błota 6:0