Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kksbrowar233 KKS Majkel FC
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Obrębski geeft een lange en hoge pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cieciura naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Dworzańczyk met een sublieme pass. Strzyga is nu in balbezit. Strzyga passt de bal zonder na te denken. Rudzki rent richting de bal. Rudzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szerszunowicz is nu in balbezit. Obrębski verovert de bal door een tackle van achteren. Obrębski geeft een lange en hoge pass. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ślesiński onderschept slim de pass. Dworzańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzańczyk geeft een hoge lob. Rudzki controleert de bal met de borst. Rudzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Maluśki rent richting de bal. Obrębski onderschept slim de pass. Obrębski passt de bal met de wreef. Rudzki rent richting de bal. Rudzki draait met de bal, schiet en ... Karwowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pańczyszyn probeert de bal aan de voet te houden. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Malec geeft een lange en hoge pass. Zarzycki rent richting de bal. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior haalt uit met een fantastische trap. Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kksbrowar233 - KKS Majkel FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kksbrowar233 56%, KKS Majkel FC 44%.
kksbrowar233 - KKS Majkel FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kksbrowar233 38%, KKS Majkel FC 62%.
kksbrowar233 - KKS Majkel FC 1:0