Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0069
  • Stadion: wiskers Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6972
wiskers Fc Pasiaki
424 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Radziszewski trapt de bal weg. Dudnic kopt de bal weg. Miñambres rent richting de bal. Miñambres draait met de bal, schiet en ... Radziszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 1:0

14e minuut.
Emery controleert de bal met de borst. Kasprzak verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik is nu in balbezit. Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Mares probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tasak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmalski begaat een overtreding. Csáki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dawidziuk met een harde bal richting middenveld. Mares kopt de bal weg. Daar is Miñambres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miñambres haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dawidziuk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 2:0

23e minuut.
Sławoj passt de bal met de wreef. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki passt de bal in één keer door. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Utopil kopt de bal weg. Miñambres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csáki is nu in balbezit. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Przybułek kopt de bal weg. Csáki rent richting de bal. Csáki passt de bal met de wreef. Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 3:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Utopil met de inworp. Csáki geeft de bal voor. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dudnic rent richting de bal. Dudnic geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rózgiewicz de bal onder controle te krijgen. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 4:0

39e minuut.
Kosmalski geeft een hoge lob. Utopil probeert de bal met de borst te controleren. Utopil probeert naar een medespeler te passen. Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 5:0

42e minuut.
Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery passt de bal met de wreef. Csáki rent richting de bal. Csáki schiet op doel. Radziszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 6:0

44e minuut.
Niżnik passt de bal met de wreef. Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Utopil zijn tegenspeler op de grond. Utopil krijgt een gele kaart. Tasak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tasak kan niet meer verder spelen. Sklarek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 32%, Fc Pasiaki 68%.
wiskers - Fc Pasiaki 6:0

47e minuut.
Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil passt de bal in één keer door. Mares speelt de bal door. Csáki rent richting de bal. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Mares met een sublieme pass. Miñambres is nu in balbezit. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mares speelt de bal door. Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek maakt een afschuwelijke overtreding. Miodziek krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Utopil met een sublieme pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki passt de bal met de wreef. Miñambres rent richting de bal. Miñambres haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 7:0

60e minuut.
Mares is nu in balbezit. Mares met een sublieme pass. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dawidziuk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Utopil neemt de hoekschop. Dawidziuk controleert de bal met de borst. Csáki is nu in balbezit. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Radziszewski met een sublieme pass. Dudnic heeft problemen om de bal te vangen. Dudnic geeft een lange en hoge pass. Miñambres rent richting de bal. Miñambres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kosmalski rent richting de bal. Miñambres onderschept slim de pass. Miñambres probeert naar een medespeler te passen. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Snížek bereikt de bal nog maar net als eerste. Snížek passt de bal in één keer door. Dudnic met een sublieme pass. Klungelig pakt Miñambres de bal. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Radziszewski trapt de bal weg. Dudnic kopt de bal weg. Miñambres rent richting de bal. Miñambres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kosmalski rent richting de bal. Csáki onderschept slim de pass. Csáki met een sublieme pass. Miñambres rent richting de bal. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 8:0

84e minuut.
Kosmalski geeft een hoge lob. Inworp. Emery met de inworp. Utopil geeft een lange en hoge pass. Miñambres maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radziszewski trapt de bal weg. Dudnic kopt de bal weg. Miñambres rent richting de bal. Miñambres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Snížek is nu in balbezit. Snížek probeert naar een medespeler te passen. Utopil met een sublieme pass. Miñambres is nu in balbezit. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiskers - Fc Pasiaki 9:0

88e minuut.
Sklarek geeft een hoge lob. Mares probeert naar een medespeler te passen. Utopil speelt de bal door. Miñambres rent richting de bal. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiskers 15%, Fc Pasiaki 85%.
wiskers - Fc Pasiaki 9:0