Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilczki Luboń Magnaci
Normal Tactiek korekta_V
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 38.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Olszówka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deberny de bal. Miciun is nu in balbezit. Deberny onderschept slim de pass. Deberny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Michalczyk is nu in balbezit. Michalczyk passt de bal zonder na te denken. Deberny rent richting de bal. Deberny schiet op doel. Soczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michalczyk zal de hoekschop nemen. Filipczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Siwek met de inworp. Michalczyk met een sublieme pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny verovert de bal door een tackle van achteren. Deberny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk passt de bal in één keer door. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka schiet op doel. Filipczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:1

15e minuut.
Creangă met de inworp. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk passt de bal met de wreef. Deberny is nu in balbezit. Deberny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kotewecki met de inworp. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk met een sublieme pass. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Michalczyk neemt de hoekschop. Filipczak probeert naar een medespeler te passen. Michalczyk kopt de bal weg. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny draait met de bal, schiet en ... Filipczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Soczyński de bal. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:2

40e minuut.
Oleksy rent richting de bal. Oleksy geeft de bal voor. Inworp. Michalczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olszówka geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deberny controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:3

41e minuut.
Majdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk geeft een hoge lob. Deberny is nu in balbezit. Deberny schiet op doel. Filipczak bokst de bal weg. Soczyński heeft problemen om de bal te vangen. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Michalczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rabenda met een sublieme pass. Michalczyk rent richting de bal. Michalczyk geeft de bal voor. Deberny rent richting de bal. Deberny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczki Luboń 67%, Magnaci 33%.
Wilczki Luboń - Magnaci 0:4

51e minuut.
Michalczyk geeft de bal voor. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:5

61e minuut.
Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk probeert naar een medespeler te passen. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka haalt uit met een fantastische trap. Filipczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:6

71e minuut.
Oleksy passt de bal in één keer door. Napiórkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki geeft een lange en hoge pass. Deberny rent richting de bal. Deberny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Miciun de bal. Michalczyk rent richting de bal. Soczyński rent richting de bal. Michalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczyk passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kotewecki probeert naar een medespeler te passen. Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczyk passt de bal met de wreef. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Majdzik probeert de bal aan de voet te houden. Kiełnia met een sublieme pass. Olszówka rent richting de bal. Olszówka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilczki Luboń - Magnaci 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilczki Luboń 65%, Magnaci 35%.
Wilczki Luboń - Magnaci 0:7