Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolczaste Pancerniki Ninja Turtles
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Borysowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minár is nu in balbezit. Borysowiec rent richting de bal. Minár onderschept slim de pass. Minár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:1

4e minuut.
Borysowiec is nu in balbezit. Sobierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobierajski met een sublieme pass. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ... Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dussán is nu in balbezit. Dussán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:2

6e minuut.
Schwarz geeft een lange en hoge pass. B. Tóth geeft de bal voor. Binkowski kopt de bal weg. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kwaśniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szefler met een snelle inworp. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Surma rent richting de bal. Borysowiec is nu in balbezit. Surma onderschept slim de pass. Surma geeft een hoge lob. Minár springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán haalt uit met een fantastische trap. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kornacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:3

24e minuut.
Dussán heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kornacki zijn tegenspeler op de grond. Dussán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szczygieł zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minár krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Surma geeft een hoge lob. Mikliński heeft problemen om de bal te vangen. Sobierajski rent richting de bal. Dussán rent richting de bal. Dussán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Surma probeert naar een medespeler te passen. B. Tóth met een sublieme pass. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ... Burza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schwarz passt de bal met de wreef. Surma probeert naar een medespeler te passen. B. Tóth geeft een lange en hoge pass. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:4

38e minuut.
Minár met een sublieme pass. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth passt de bal met de wreef. Dussán is nu in balbezit. Dussán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Minár onderschept slim de pass. Minár probeert naar een medespeler te passen. Dussán rent richting de bal. Dussán draait met de bal, schiet en ... Kornacki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Borysowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Borysowiec passt de bal met de wreef. Mikliński met een sublieme pass. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolczaste Pancerniki 60%, Ninja Turtles 40%.
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:4

49e minuut.
Minár is nu in balbezit. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal zonder na te denken. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:5

52e minuut.
Surma rent richting de bal. Minár rent richting de bal. Minár speelt de bal door. Klungelig pakt Surma de bal. Surma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pomietło bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár onderschept slim de pass. Minár met een sublieme pass. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán haalt uit met een fantastische trap. Burza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szefler met een snelle inworp. Borysowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobierajski. Borysowiec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Borysowiec kan niet meer verder spelen. Baj komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pomietło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakos rent richting de bal. Minár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minár krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Szczygieł passt de bal zonder na te denken. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. Minár rent richting de bal. Minár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán haalt uit met een fantastische trap. Burza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Baj de bal. Minár is nu in balbezit. Minár passt de bal zonder na te denken. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolczaste Pancerniki 69%, Ninja Turtles 31%.
Kolczaste Pancerniki - Ninja Turtles 0:5