Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Legniczanie Stroszek Elita
532 Tactiek 352
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 40.1
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Bennett rent richting de bal. Wojnicki is nu in balbezit. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:1

7e minuut.
Bennett controleert de bal met de borst. Wojnicki rent richting de bal. Muńoz onderschept slim de pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:2

9e minuut.
Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Sevgin met een sublieme pass. Bennett is nu in balbezit. Bennett haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Hoàng Quân passt de bal zonder na te denken. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett passt de bal met de wreef. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Domide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bennett is nu in balbezit. Bennett passt de bal met de wreef. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz rent richting de bal. Muńoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kiełnia passt de bal zonder na te denken. Muńoz rent richting de bal. Muńoz passt de bal in één keer door. Bennett is nu in balbezit. Bennett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:3

31e minuut.
Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz is nu in balbezit. Bennett rent richting de bal. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz met een sublieme pass. Kozianowski is nu in balbezit. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:4

37e minuut.
Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett verovert de bal door een tackle van achteren. Bennett passt de bal met de wreef. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:5

39e minuut.
Pozorek probeert naar een medespeler te passen. Watras is nu in balbezit. Sevgin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sevgin krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz speelt de bal door. Klungelig pakt Domide de bal. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Domide passt de bal met de wreef. Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muńoz geeft de bal voor. Bennett krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Legniczanie 76%, Stroszek Elita 24%.
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:5

46e minuut.
Bennett heeft problemen om de bal te vangen. Bennett probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Quân probeert naar een medespeler te passen. Aktaroğlu rent richting de bal. Aktaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Cikán geeft de bal voor. Daar is Majdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:6

57e minuut.
Muńoz onderschept slim de pass. Muńoz probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Lichota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:7

60e minuut.
Muńoz speelt de bal door. Klungelig pakt Aktaroğlu de bal. Aktaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Bennett rent richting de bal. Bennett haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Muńoz passt de bal in één keer door. Domide rent richting de bal. Domide speelt de bal door. Bennett rent richting de bal. Bennett draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bordowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz is nu in balbezit. Muńoz met een sublieme pass. Daar is Bennett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennett schiet op doel. Lichota bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:8

69e minuut.
Pozorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide onderschept slim de pass. Domide probeert naar een medespeler te passen. Muńoz rent richting de bal. Muńoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Muńoz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domide de bal. Majdak rent richting de bal. Domide onderschept slim de pass. Domide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bordowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bennett de bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bennett is nu in balbezit. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:9

75e minuut.
Wojnicki rent richting de bal. Muńoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muńoz passt de bal met de wreef. Bennett rent richting de bal. Bennett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:10

77e minuut.
Majdak probeert de bal aan de voet te houden. Klawon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikán onderschept slim de pass. Aktaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaroğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Domide is nu in balbezit. Muńoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muńoz passt de bal in één keer door. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:11

83e minuut.
Domide geeft de bal voor. Kozianowski kopt de bal weg. Aktaroğlu is nu in balbezit. Aktaroğlu geeft de bal voor. Daar is Skrobosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełnia met de inworp. Bordowski rent richting de bal. Bordowski geeft een lange en hoge pass. Bennett maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lichota met een harde bal richting middenveld. Hoàng Quân kopt de bal weg. Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... Lichota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bennett heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Legniczanie 84%, Stroszek Elita 16%.
MKS Legniczanie - Stroszek Elita 0:12