Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Radomiak 24 Gorzała Siedlce
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Kancia passt de bal in één keer door. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki speelt de bal door. Kasprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:1

17e minuut.
Konecki passt de bal in één keer door. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak geeft een lange en hoge pass. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński geeft een hoge lob. Bogacz bokst de bal weg. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Runde de bal. Łobos is nu in balbezit. Łobos probeert naar een medespeler te passen. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rivas González geeft de bal voor. Konecki is nu in balbezit. Konecki passt de bal in één keer door. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomiak 24 66%, Gorzała Siedlce 34%.
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:2

50e minuut.
Waidbacher met de inworp. Konecki rent richting de bal. Konecki geeft de bal voor. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński passt de bal zonder na te denken. Kasprowicz is nu in balbezit. Kasprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ... Bogacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bagaziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bogacz speelt de bal door. Runde kopt de bal weg. Klungelig pakt Garsta de bal. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:3

56e minuut.
Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz is nu in balbezit. Pesta maakt een afschuwelijke overtreding. Kasprowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Runde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesta geeft een hoge lob. Sutil bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski onderschept slim de pass. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Konecki kopt de bal weg. Kasprowicz controleert de bal met de borst. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz onderschept slim de pass. Kasprowicz haalt uit met een fantastische trap. Bogacz bokst de bal weg. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz haalt uit met een fantastische trap. Bogacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:4

65e minuut.
Muskała verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki rent richting de bal. Konecki probeert naar een medespeler te passen. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:5

78e minuut.
Buga met een sublieme pass. Daar is Kasprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasprowicz geeft een hoge lob. Konecki is nu in balbezit. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Radomiak 24 62%, Gorzała Siedlce 38%.
RKS Radomiak 24 - Gorzała Siedlce 0:5