Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE Kaziory
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik passt de bal in één keer door. Gostyński rent richting de bal. Gostyński haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Wójciak heeft problemen om de bal te vangen. Wójciak speelt de bal door. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Czaplicki rent richting de bal. Czaplicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frączczak de bal. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś haalt uit met een fantastische trap. Podbipięta bokst de bal weg.

15e minuut.
Kurczak met een sublieme pass. Gostyński rent richting de bal. Świężawski rent richting de bal. Gostyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gostyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla verovert de bal door een tackle van achteren. Kukla passt de bal in één keer door. Struś rent richting de bal. Struś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Podbipięta trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Smolarow de bal. Biegun met een sublieme pass. Szturc controleert de bal met de borst. Szturc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Czaplicki geeft een hoge lob. Grzmot controleert de bal met de borst. Biegun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biegun krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Czaplicki is nu in balbezit. Czaplicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Świątek de bal. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 48%, Kaziory 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - Kaziory 0:0

76e minuut.
Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc is nu in balbezit. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow geeft de bal voor. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Klungelig pakt Struś de bal. Wojtaszewski is nu in balbezit. Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Kukla rent richting de bal. Kukla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot is nu in balbezit. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - Kaziory 1:0

86e minuut.
Daar is Świątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś onderschept slim de pass. Struś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - Kaziory 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE 37%, Kaziory 63%.
ŁKS-ŁÓDŹ POLESIE - Kaziory 2:0