Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0073
  • Stadion: Barwinek Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19342
Barwinek Water FC
moja Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten poor
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Korzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica geeft een hoge lob. Raes rent richting de bal. Raes draait met de bal, schiet en ... Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Perliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çanakkale met de inworp. Kotkiewicz geeft een hoge lob. Oliver springt en kopt de bal. Gnoiński bokst de bal weg. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 1:0

12e minuut.
Lokusz verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Ghica schiet op doel. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 2:0

20e minuut.
Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çanakkale neemt de hoekschop. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 3:0

22e minuut.
Oliver is nu in balbezit. Oliver passt de bal zonder na te denken. Raes is nu in balbezit. Raes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 4:0

24e minuut.
Raes rent richting de bal. Oliver rent richting de bal. Kotkiewicz rent richting de bal. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bogacz is nu in balbezit. Kotkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotkiewicz passt de bal zonder na te denken. Raes bereikt de bal nog maar net als eerste. Raes schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg.

26e minuut.
Ghica rent richting de bal. Ghica passt de bal in één keer door. Oliver is nu in balbezit. Oliver schiet op doel. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 5:0

30e minuut.
Raes rent richting de bal. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 6:0

33e minuut.
Lato passt de bal met de wreef. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver met een sublieme pass. Raes rent richting de bal. Raes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz geeft een hoge lob. Ghica springt en kopt de bal. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz speelt de bal door. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ... Ghica probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

42e minuut.
Bogacz is nu in balbezit. Kotkiewicz onderschept slim de pass. Kotkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Oliver is nu in balbezit. Oliver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 20%, Water FC 80%.
Barwinek - Water FC 6:0

48e minuut.
Retlewski met de inworp. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale probeert naar een medespeler te passen. Raes rent richting de bal. Raes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotkiewicz onderschept slim de pass. Pudełko probeert naar een medespeler te passen. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 7:0

51e minuut.
Kotkiewicz met een sublieme pass. Lokusz geeft een lange en hoge pass. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Raes rent richting de bal. Raes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Lato rent richting de bal. Lato geeft een hoge lob. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 8:0

58e minuut.
Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hári rent richting de bal. Pudełko begaat een overtreding. Pudełko krijgt een gele kaart. Hári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hári met een snel genomen vrije trap. Daar is Oliver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotkiewicz is nu in balbezit. Kotkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 9:0

59e minuut.
Klungelig pakt Oliver de bal. Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz passt de bal in één keer door. Raes is nu in balbezit. Raes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 10:0

61e minuut.
Kotkiewicz onderschept slim de pass. Kotkiewicz geeft de bal voor. Oliver is nu in balbezit. Raes rent richting de bal. Raes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 11:0

63e minuut.
Çanakkale met een snelle inworp. Kielar geeft de bal voor. Raes rent richting de bal. Oliver is nu in balbezit. Oliver schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kielar passt de bal met de wreef. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato geeft een lange en hoge pass. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 12:0

66e minuut.
Hári geeft een hoge lob. Kanar probeert de bal aan de voet te houden. Raes rent richting de bal. Raes schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
van de Kasteele maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft de bal voor. Raes rent richting de bal. Raes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 13:0

72e minuut.
Raes rent richting de bal. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar probeert naar een medespeler te passen. Oliver is nu in balbezit. Oliver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Lokusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver rent richting de bal. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 14:0

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çanakkale zal de hoekschop nemen. Oliver is nu in balbezit. Oliver draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lokusz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 15:0

85e minuut.
Oliver heeft problemen om de bal te vangen. Ghica rent richting de bal. Oliver rent richting de bal. Oliver schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barwinek - Water FC 16:0

89e minuut.
Bogacz probeert naar een medespeler te passen. Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal zonder na te denken. Raes rent richting de bal. Raes haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barwinek 13%, Water FC 87%.
Barwinek - Water FC 16:0