Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RespectTeam Banned
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 21.4
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Zamfirescu geeft een hoge lob. Wysocki rent richting de bal. Abdul-Rahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Rahim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skrzypiec de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Strojek onderschept slim de pass. Strojek met een sublieme pass. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Barbarosoğlu geeft de bal voor. Strojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim schiet op doel. Szatkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Banned 1:0

16e minuut.
Grabkowski controleert de bal met de borst. Barbarosoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Materniak zijn tegenspeler op de grond. Barbarosoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barbarosoğlu kan niet meer verder spelen. Załuski komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Skrzypiec geeft de bal voor. Daar is Zamfirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Materniak begaat een overtreding. Materniak krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Abdul-Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim passt de bal met de wreef. Grabkowski is nu in balbezit. Załuski verovert de bal door een tackle van achteren. Załuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim passt de bal met de wreef. Załuski is nu in balbezit. Załuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mierkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ślepokura komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Chojna geeft de bal voor. Strojek heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Rahim rent richting de bal. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brokowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RespectTeam - Banned 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RespectTeam 22%, Banned 78%.
RespectTeam - Banned 2:0

49e minuut.
Połubiński passt de bal zonder na te denken. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Skrzypiec is nu in balbezit. Abdul-Rahim onderschept slim de pass. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Połubiński geeft een hoge lob. Daar is Załuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim schiet op doel. Szatkowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Szatkowski speelt de bal door. Janke kopt de bal weg. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński geeft een lange en hoge pass. Załuski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Strojek de bal. Dwójak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kuroń is nu in balbezit. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. Naujoks met een sublieme pass. Abdul-Rahim is nu in balbezit. Abdul-Rahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Materniak is nu in balbezit. Strojek verovert de bal door een tackle van achteren. Strojek met een sublieme pass. Załuski is nu in balbezit. Załuski haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Grabkowski rent richting de bal. Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna probeert naar een medespeler te passen. Strojek geeft de bal voor. Szatkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RespectTeam 30%, Banned 70%.
RespectTeam - Banned 2:0