Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0074
  • Stadion: Rudzi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2216
Rudzi Zero Skilla FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Borycki verovert de bal door een tackle van achteren. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolano is nu in balbezit. Borko onderschept slim de pass. Borko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki haalt uit met een fantastische trap. Dyrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kudaj probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Borko rent richting de bal. Borko haalt uit met een fantastische trap. Płaza heeft problemen om de bal te vangen. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudzi - Zero Skilla FC 0:1

17e minuut.
Chrzanowski is nu in balbezit. Chrzanowski geeft een hoge lob. Domowicz rent richting de bal. Mucha onderschept slim de pass. Mucha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Praśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Praśniewski speelt de bal door. Borycki rent richting de bal. Borko rent richting de bal. Borko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kolano is nu in balbezit. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Borko is nu in balbezit. Borko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Legutko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki geeft een hoge lob. Dyrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borko rent richting de bal. Borko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudzi - Zero Skilla FC 0:2

32e minuut.
Izbiński met een snelle inworp. Szmatiuk speelt de bal door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Daar is Gościewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudzi - Zero Skilla FC 1:2

44e minuut.
Kolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki onderschept slim de pass. Borycki probeert naar een medespeler te passen. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudzi 60%, Zero Skilla FC 40%.
Rudzi - Zero Skilla FC 1:2

46e minuut.
Kolano geeft een hoge lob. Smokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko geeft een hoge lob. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen. Blank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Praśniewski rent richting de bal. Szmatiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Borko is nu in balbezit. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik rent richting de bal. Borko verovert de bal door een tackle van achteren. Borko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kolano passt de bal in één keer door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga met een sublieme pass. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Blank met een harde bal richting middenveld. Płaza kopt de bal weg. Daar is Gościewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudzi - Zero Skilla FC 2:2

85e minuut.
Borycki rent richting de bal. Borycki passt de bal in één keer door. Borko rent richting de bal. Borko schiet op doel. Barlik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudzi 51%, Zero Skilla FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudzi - Zero Skilla FC 2:2