Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AroTeam Sadovia
2ATT Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Nizielski is nu in balbezit. Nizielski speelt de bal door. Kacperzak speelt de bal door. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kacperzak kan de bal niet met de borst controleren. Kacperzak geeft een hoge lob. Batory kopt de bal weg. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 1:0

14e minuut.
Rzeźniczek rent richting de bal. Kacperzak is nu in balbezit. Kacperzak geeft een hoge lob. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koman met de inworp. Spinu met een sublieme pass. Szarniak geeft een hoge lob. Rzeźniczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 3:0

24e minuut.
Spinu probeert naar een medespeler te passen. Rzeźniczek heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek geeft de bal voor. Klungelig pakt Szarniak de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 4:0

31e minuut.
Kacperzak met de inworp. Kisielewski rent richting de bal. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 5:0

35e minuut.
Kacperzak onderschept slim de pass. Kacperzak met een sublieme pass. Spinu geeft de bal voor. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ściuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Szarniak heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kacperzak geeft een hoge lob. Podlipski controleert de bal met de borst. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Ściuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Spinu met een sublieme pass. Kacperzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacperzak geeft een hoge lob. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lidakis passt de bal met de wreef. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Bolovan met een sublieme pass. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ściuk trapt de bal weg. Kacperzak probeert de bal met de borst te controleren. Kacperzak met een sublieme pass. Szarniak rent richting de bal. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Ściuk bokst de bal weg. Przyziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek onderschept slim de pass. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 6:0

44e minuut.
Szarniak haalt uit met een fantastische trap. Ściuk speelt de bal door. Bolovan kopt de bal weg. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rzeźniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 22%, Sadovia 78%.
AroTeam - Sadovia 6:0

55e minuut.
Klungelig pakt Przybył de bal. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rzeźniczek de bal. Rzeźniczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kacperzak geeft een hoge lob. Podlipski kopt de bal weg. Klungelig pakt Przybył de bal. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Koman rent richting de bal. Koman geeft de bal voor. Kisielewski heeft problemen om de bal te vangen. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podlipski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak passt de bal in één keer door. Rzeźniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AroTeam - Sadovia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AroTeam 12%, Sadovia 88%.
AroTeam - Sadovia 7:0