Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Wola Portland city FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski geeft de bal voor. Ciapulewicz kopt de bal weg. Krystek is nu in balbezit. Krystek geeft een hoge lob. Rycak bokst de bal weg.

6e minuut.
Ciapulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatara rent richting de bal. Tatara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brodnicki de bal. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Wola - Portland city FC 1:0

8e minuut.
Tatara onderschept slim de pass. Tatara passt de bal zonder na te denken. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki draait met de bal, schiet en ... Danielewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Ciapulewicz de bal. Dobek rent richting de bal. Dobek met een sublieme pass. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz geeft de bal voor. Domber kopt de bal weg. Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciapulewicz passt de bal in één keer door. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolek geeft een lange en hoge pass. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Wola 35%, Portland city FC 65%.
Wisła Wola - Portland city FC 1:0

46e minuut.
Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatara onderschept slim de pass. Tatara passt de bal zonder na te denken. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. Rycak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Wola - Portland city FC 2:0

50e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek met een sublieme pass. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek is nu in balbezit. Ciapulewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisowicz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chodkiewicz trapt de bal weg. Błaszczyk kopt de bal weg. Brodnicki probeert de bal aan de voet te houden. Tatara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Leśniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajdziński de bal. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Wola - Portland city FC 2:1

81e minuut.
Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz geeft een lange en hoge pass. Chodkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek onderschept slim de pass. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Błaszczyk de bal. Domber verovert de bal door een tackle van achteren. Domber passt de bal in één keer door. Daar is Tatara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Wola 49%, Portland city FC 51%.
Wisła Wola - Portland city FC 2:1