Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dżasta Team Alibaba team
wlasna Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach probeert naar een medespeler te passen. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz onderschept slim de pass. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Girskas rent richting de bal. Girskas speelt de bal door. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. Piesio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 1:0

6e minuut.
Grzywiński heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz rent richting de bal. Grzywiński onderschept slim de pass. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap. Piesio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plafko is nu in balbezit. Plafko geeft de bal voor. Fiorenzano kopt de bal weg. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Piesio trapt de bal weg van het doel. Łączka kopt de bal weg. Butacu heeft problemen om de bal te vangen. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ainsalu met een sublieme pass. Girskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girskas geeft de bal voor. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 2:0

22e minuut.
Girskas is nu in balbezit. Girskas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grzywiński de bal. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywiński begaat een overtreding. Piesiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołtoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plafko heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bedra met een sublieme pass. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Piesiewicz speelt de bal door. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Piesio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 3:0

25e minuut.
Bedra passt de bal in één keer door. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz passt de bal zonder na te denken. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 4:0

27e minuut.
Girskas geeft een lange en hoge pass. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Piesio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 5:0

31e minuut.
Kołtoń passt de bal in één keer door. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz passt de bal met de wreef. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg geeft een lange en hoge pass. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Bedra rent richting de bal. Bedra geeft de bal voor. Paal!

39e minuut.
Pimiento geeft een hoge lob. Dymacz controleert de bal met de borst. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. Piesio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 6:0

41e minuut.
Fiorenzano passt de bal zonder na te denken. Girskas rent richting de bal. Girskas met een sublieme pass. Daar is Piesiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 7:0

44e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een hoge lob. Daar is Oprych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 20%, Alibaba team 80%.
Dżasta Team - Alibaba team 7:0

49e minuut.
Klungelig pakt Fiorenzano de bal. Fiorenzano passt de bal met de wreef. Girskas met een sublieme pass. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 8:0

54e minuut.
Oprych passt de bal zonder na te denken. Fiorenzano probeert naar een medespeler te passen. Girskas speelt de bal door. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 9:0

57e minuut.
Kołtoń passt de bal in één keer door. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz met een sublieme pass. Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. Piesio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Fiorenzano passt de bal zonder na te denken. Daar is Girskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girskas passt de bal in één keer door. Dymacz rent richting de bal. Dymacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 10:0

58e minuut.
Klungelig pakt Kłusek de bal. Kłusek passt de bal zonder na te denken. Grzywiński is nu in balbezit. Dymacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dymacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. Piesio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 11:0

64e minuut.
Butacu kopt de bal weg. Fiorenzano heeft problemen om de bal te vangen. Oprych probeert naar een medespeler te passen. Dymacz rent richting de bal. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mąka speelt de bal door. Fiorenzano rent richting de bal. Fiorenzano passt de bal in één keer door. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piesio met een harde bal richting middenveld. Fiorenzano rent richting de bal. Fiorenzano passt de bal in één keer door. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 12:0

69e minuut.
Ainsalu kopt de bal weg. Fiorenzano rent richting de bal. Fiorenzano passt de bal met de wreef. Girskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girskas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kołtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtoń passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Piesiewicz de bal onder controle te krijgen. Girskas rent richting de bal. Girskas geeft een hoge lob. Piesio bokst de bal weg. Dymacz kan de bal niet met de borst controleren. Dymacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Piesio speelt de bal door. Bedra kan de bal niet met de borst controleren. Bedra passt de bal in één keer door. Piesiewicz rent richting de bal. Piesiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fiorenzano speelt de bal door. Daar is Piesiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeląg rent richting de bal. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Alibaba team 13:0

82e minuut.
Kapera met een sublieme pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra speelt de bal door. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel. Piesio bokst de bal weg.

90e minuut.
Kłusek kopt de bal weg. Daar is Piesiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 22%, Alibaba team 78%.
Dżasta Team - Alibaba team 13:0