Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiolinki FC Norton
Normal Tactiek MTK_4-4-2
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela passt de bal zonder na te denken. Laviano is nu in balbezit. Laviano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:1

10e minuut.
Urdea met een sublieme pass. Laviano rent richting de bal. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano rent richting de bal. Laviano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:2

13e minuut.
Manuszewski onderschept slim de pass. Manuszewski geeft een hoge lob. Urdea kopt de bal weg. Siebers is nu in balbezit. Siebers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zyguła rent richting de bal. Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis met een sublieme pass. Laviano is nu in balbezit. Laviano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:3

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczoczarz met een harde bal richting middenveld. Pawlis kopt de bal weg. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Szczoczarz met een harde bal richting middenveld. Pawlis kopt de bal weg. Klungelig pakt Laviano de bal. Laviano haalt uit met een fantastische trap. Szczoczarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pawlis met de inworp. Brizuela geeft de bal voor. Siebers is nu in balbezit. Siebers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:4

26e minuut.
Daar is Dźwigała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dworczak rent richting de bal. Dworczak passt de bal zonder na te denken. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Manuszewski rent richting de bal. Laviano onderschept slim de pass. Laviano passt de bal in één keer door. Siebers is nu in balbezit. Siebers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:5

39e minuut.
Pawlis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brizuela rent richting de bal. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Siebers rent richting de bal. Siebers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:6

44e minuut.
Dźwigała bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdea onderschept slim de pass. Urdea geeft de bal voor. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiolinki 78%, FC Norton 22%.
Wiolinki - FC Norton 0:6

48e minuut.
Urdea passt de bal met de wreef. Siebers rent richting de bal. Siebers speelt de bal door. Laviano rent richting de bal. Laviano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:7

57e minuut.
Biriktiren met een snelle inworp. Pawlis geeft de bal voor. Urdea kopt de bal weg. Laviano is nu in balbezit. Laviano draait met de bal, schiet en ... Szczoczarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rafalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:8

61e minuut.
Siebers rent richting de bal. Siebers geeft de bal voor. Rafalski heeft problemen om de bal te vangen. Laviano is nu in balbezit. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:9

62e minuut.
Raj speelt de bal door. Nicpoń rent richting de bal. Nicpoń speelt de bal door. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pawlis geeft een lange en hoge pass. Jääger is nu in balbezit. Jääger probeert naar een medespeler te passen. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jääger verovert de bal door een tackle van achteren. Jääger passt de bal zonder na te denken. Laviano rent richting de bal. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:10

76e minuut.
Laviano onderschept slim de pass. Laviano speelt de bal door. Siebers is nu in balbezit. Siebers haalt uit met een fantastische trap. Szczoczarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:11

76e minuut.
Raj is nu in balbezit. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano speelt de bal door. Siebers rent richting de bal. Siebers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brizuela kopt de bal weg. Daar is Manuszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laviano rent richting de bal. Laviano geeft de bal voor. Siebers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Biriktiren onderschept slim de pass. Biriktiren speelt de bal door. Siebers probeert naar een medespeler te passen. Laviano heeft problemen om de bal te vangen. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiolinki - FC Norton 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiolinki 80%, FC Norton 20%.
Wiolinki - FC Norton 0:12