Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baraskus TS Wisla Moscice
moje Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 28.2
very good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Meczecki is nu in balbezit. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 1:0

12e minuut.
Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Chiancone probeert naar een medespeler te passen. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski schiet op doel. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 2:0

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grodzki niet meer kan verder spelen. Mrównica komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Cackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś met een sublieme pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel. Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 3:0

20e minuut.
Nadolny maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cackowski rent richting de bal. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuczapski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 4:0

34e minuut.
Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś geeft een lange en hoge pass. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Kaviedes geeft de bal voor. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 5:0

45e minuut.
Piecuch geeft een hoge lob. Nyc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewiński. Lewiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baraskus 39%, TS Wisla Moscice 61%.
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 5:0

46e minuut.
Morgiewicz passt de bal in één keer door. Gozzo rent richting de bal. Cackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Mrównica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 6:0

51e minuut.
Chiancone bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiancone geeft een hoge lob. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel. Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 7:0

56e minuut.
Ryś is nu in balbezit. Ryś passt de bal in één keer door. Morgiewicz met een sublieme pass. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ryś probeert naar een medespeler te passen. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cackowski schiet op doel. Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 8:0

61e minuut.
Lewiński speelt de bal door. Morgiewicz rent richting de bal. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski rent richting de bal. Cackowski schiet op doel. Mrównica bokst de bal weg. Gozzo probeert de bal aan de voet te houden. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski schiet op doel. Mrównica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 9:0

63e minuut.
Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś speelt de bal door. Cackowski rent richting de bal. Cackowski haalt uit met een fantastische trap. Mrównica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 10:0

64e minuut.
Cackowski is nu in balbezit. Cackowski passt de bal zonder na te denken. Kuriata rent richting de bal. Mourão onderschept slim de pass. Mourão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gozzo onderschept slim de pass. Chiancone verovert de bal door een tackle van achteren. Chiancone passt de bal met de wreef. Mourão rent richting de bal. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Mrównica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Morgiewicz kopt de bal weg. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão geeft een lange en hoge pass. Nyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 11:0

73e minuut.
Piecuch rent richting de bal. Piecuch passt de bal zonder na te denken. Mourão rent richting de bal. Mourão schiet op doel. Mrównica probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gozzo onderschept slim de pass. Ryś rent richting de bal. Ryś met een sublieme pass. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 12:0

81e minuut.
Chiancone probeert naar een medespeler te passen. Morgiewicz is nu in balbezit. Morgiewicz passt de bal in één keer door. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão schiet op doel. Mrównica bokst de bal weg.

86e minuut.
Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas begaat een overtreding. Fijas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baraskus 29%, TS Wisla Moscice 71%.
FC Baraskus - TS Wisla Moscice 12:0