Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści Piast Białystok
?!? Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kosior is nu in balbezit. Tordai verovert de bal door een tackle van achteren. Tordai probeert naar een medespeler te passen. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek passt de bal in één keer door. MacLure heeft problemen om de bal te vangen. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Gałek de bal. Gałek speelt de bal door. Daar is MacLure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure schiet op doel. Wieloch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 2:0

9e minuut.
Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta passt de bal zonder na te denken. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel. Szczęściarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Romanoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwaśniak de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kwaśniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 3:0

11e minuut.
Gałan speelt de bal door. Pielesiak speelt de bal door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure verovert de bal door een tackle van achteren. MacLure schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Alfiere heeft problemen om de bal te vangen. Alfiere geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwaśniak de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Szczęściarz trapt de bal weg van het doel. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Couto verovert de bal door een tackle van achteren. Couto passt de bal met de wreef. Romanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanoni geeft de bal voor. MacLure krijgt zijn hoofd ertegen. Szczęściarz bokst de bal weg.

23e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Gałek met een sublieme pass. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 4:0

25e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een lange en hoge pass. MacLure rent richting de bal. MacLure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 5:0

27e minuut.
Alfiere speelt de bal door. Romanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanoni speelt de bal door. MacLure rent richting de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Szczęściarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 6:0

30e minuut.
Kwaśniak geeft een hoge lob. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacLure de bal. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tordai met de inworp. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere geeft de bal voor. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alfiere is nu in balbezit. Alfiere passt de bal met de wreef. Tordai rent richting de bal. Tordai geeft de bal voor. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Legendre geeft een lange en hoge pass. MacLure is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łysiak. MacLure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gałek wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacLure springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 7:0

38e minuut.
Gałek met een sublieme pass. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere speelt de bal door. MacLure is nu in balbezit. MacLure draait met de bal, schiet en ... Szczęściarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gałan passt de bal zonder na te denken. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai passt de bal met de wreef. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alfiere passt de bal met de wreef. Tordai is nu in balbezit. Tordai geeft een hoge lob. MacLure rent richting de bal. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 8:0

45e minuut.
Andrikopoulos passt de bal zonder na te denken. Romanoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanoni geeft een lange en hoge pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Szczęściarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 27%, Piast Białystok 73%.
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 8:0

49e minuut.
Kwaśniak met een harde bal richting middenveld. Alfiere kopt de bal weg. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek onderschept slim de pass. Gałek geeft een hoge lob. Szczęściarz bokst de bal weg.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tordai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfiere rent richting de bal. Alfiere geeft een lange en hoge pass. MacLure springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Romanoni met de inworp. Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een hoge lob. MacLure maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczęściarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 9:0

60e minuut.
Wieloch trapt de bal weg. Alfiere kopt de bal weg. Tordai met een sublieme pass. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt MacLure de bal. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure verovert de bal door een tackle van achteren. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szczęściarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 10:0

65e minuut.
Gałek met een sublieme pass. Burlacu geeft een hoge lob. Tordai kopt de bal weg. MacLure is nu in balbezit. MacLure schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Alfiere rent richting de bal. Alfiere passt de bal zonder na te denken. Gałek is nu in balbezit. Gałek geeft een hoge lob. MacLure springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Legendre met een snelle inworp. Alfiere speelt de bal door. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft de bal voor. MacLure krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gałek geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwaśniak de bal. MacLure is nu in balbezit. MacLure haalt uit met een fantastische trap. Szczęściarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Alfiere geeft de bal voor. Kwaśniak rent richting de bal. MacLure onderschept slim de pass. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 11:0

82e minuut.
Burlacu geeft een lange en hoge pass. Romanoni is nu in balbezit. Romanoni probeert naar een medespeler te passen. MacLure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 12:0

87e minuut.
Gałek kan de bal niet met de borst controleren. Zachęta is nu in balbezit. Gałek onderschept slim de pass. Gałek geeft een lange en hoge pass. MacLure springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 13:0

89e minuut.
Romanoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ćwikliński de bal. Gałek rent richting de bal. Gałek geeft een lange en hoge pass. MacLure springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 15%, Piast Białystok 85%.
OSW Południowi (L)egioniści - Piast Białystok 13:0