Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potępiony Niebo Kamcios
Normal Tactiek Kamcios1
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 30.6
poor Schieten good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni geeft de bal voor. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spostato geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zelek trapt de bal weg van het doel. Rogoziński kopt de bal weg. Kurečka rent richting de bal. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:1

9e minuut.
Papierkowski rent richting de bal. Kurečka onderschept slim de pass. Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rimár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:2

14e minuut.
Walinięty trapt de bal weg van het doel. Missoni kopt de bal weg. Wyleżych rent richting de bal. Rimár rent richting de bal. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński geeft de bal voor. Daar is Walinięty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spostato rent richting de bal. Spostato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:3

25e minuut.
Kurečka met een snelle inworp. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński geeft een hoge lob. Spostato is nu in balbezit. Spostato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pawełek onderschept slim de pass. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna geeft een lange en hoge pass. Rimár is nu in balbezit. Rimár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deberny de bal. Kurečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurečka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barosanu speelt de bal door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Rimár rent richting de bal. Rimár draait met de bal, schiet en ... Zelek bokst de bal weg.

34e minuut.
Walinięty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płocharski is nu in balbezit. Płocharski passt de bal in één keer door. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kurečka is nu in balbezit. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Rogoziński met de inworp. Kurečka rent richting de bal. Papierkowski is nu in balbezit. Kurečka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurečka schiet op doel. Zelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zelek probeert naar een medespeler te passen. Kurečka kopt de bal weg. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Rimár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Missoni is nu in balbezit. Nadbrzeski is nu in balbezit. Missoni verovert de bal door een tackle van achteren. Spostato bereikt de bal nog maar net als eerste. Spostato haalt uit met een fantastische trap. Zelek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rogoziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rimár de bal. Rimár passt de bal met de wreef. Kurečka rent richting de bal. Kurečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Siadek komt het veld opgelopen. Sułowski komt het veld opgelopen. Sulea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 81%, Kamcios 19%.
Potępiony Niebo - Kamcios 0:3

54e minuut.
Spostato geeft een lange en hoge pass. Walinięty is nu in balbezit. Rimár onderschept slim de pass. Rimár draait met de bal, schiet en ... Zelek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:4

76e minuut.
Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni probeert naar een medespeler te passen. Spostato rent richting de bal. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zelek trapt de bal weg. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal met de wreef. Rimár heeft problemen om de bal te vangen. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:5

78e minuut.
Wyleżych rent richting de bal. Spostato rent richting de bal. Spostato speelt de bal door. Rimár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Spostato geeft de bal voor. Kurečka heeft problemen om de bal te vangen. Rimár rent richting de bal. Rimár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:6

87e minuut.
Kurečka is nu in balbezit. Rimár is nu in balbezit. Rimár geeft een hoge lob. Spostato rent richting de bal. Spostato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zelek trapt de bal weg. Rogoziński kopt de bal weg. Daar is Deberny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurečka is nu in balbezit. Kurečka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potępiony Niebo - Kamcios 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potępiony Niebo 75%, Kamcios 25%.
Potępiony Niebo - Kamcios 0:7